ZVIJEZDA U BRAZILU

Sandra Bullock prošetala u najotkačenijim gležnjačama dosad

10.12.2018 u 12:49

Bionic
Reading

Oskarovka Sandra Bullock trenutno marljivo promovira nadolazeći Netflixov film 'Bird Box', a u društvu filmskog kolege Trevantea Rhodesa ovog je vikenda uveličala događanje Comic Con Experience u glavnom gradu Brazila, Sao Paulu

Mnoštvo brazilskih obožavatelja 54- godišnja holivudska zvijezda pozdravila je u efektnom plavom odijelu sa satenskim ovratnikom blejzera, a više od prizora u odijelu inspirirano muškim stilom odijevanja, Sandra Bullock oduševila je izborom gležnjača sa šarenom cvjetnom čipkom.

  • +2
Sandra Bullock Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spomenuti model s vrtoglavo visokom potpeticom i crvenim potplatom potpisuje slavni Christian Louboutin, a navedene gležnjače imena Miss Tennis u prodaji se nalaze po cijeni nešto višoj od 6 tisuća kuna.

Otkačeno izdanje, zahvaljujući odabiru obuće, Sandra je dodatno istaknula decentnim zlatnim ogrlicama, dok je mladolik izgled naglasila popularnom lob frizurom s prednjim pramenovima koje su pridržavale ukosnice.

U nedavnom intervjuu za magazin InStyle glumica je progovorila o majčinstvu koje ju je posebno obogatilo kada je posvojila danas osmogodišnjeg sina Louisa te dvije godine mlađu kćerkicu Lailu, kao i o odnosu s fotografom kojeg je upoznala prije tri godine.

  • +2
Sandra Bullock i Bryan Randall Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bryan je brižan i vrlo nježan. Djeci je on broj jedan, dok ja dolazim nakon njega, no razumijem ih jer ipak je on taj koji je duhovitiji i koji ima bolji odnos s njima', izjavila je tada holivudska filmašica.