PRETJERALA S TRETMANIMA

Lindsay Lohan zabranili da se botoksira

20.04.2012 u 09:37

Bionic
Reading

Lindsay Lohan čeka ulogu Elizabeth Taylor u Lifetimeovom projektu 'Liz and Dick ', no u očajničkom pokušaju da izgleda kao jedna od ikona ljepote 20. stoljeća gotovo je izgubila ulogu zbog kozmetičkih zahvata od kojih joj je lice nateklo

Prije leta iz Los Angelesa prema New Yorku gdje se trebala sastati s producentima Lifetimea, Lindsay Lohan podvrgnula se kozmetičkim zahvatima i pretjerala s botoksom, filerima i još kojekakvim tretmanima, piše časopis OK!. Priča se da jeimala toliko injekcija da je pretjerala do te mjere da su se neki doslovce šokirali.

Navodno je liječnici nisu upozorili da ne smije letjeti avionom nakon tretmana i to se pokazalo kobnom katastrofom. Tijekom pet sati leta do New Yorka, promjene u tlaku zraka zazvale su neočekivane nuspojave na njezinom licu. Lifetimeovi producenti zatražili su od Lindsay da im sljedećih nekoliko tjedana šalje svoje fotografije kako bi dokazala da su joj otekline na licu splasnule te da joj se lice vratilo u normalno stanje.

Linsay strašno želi tu ulogu jer je navodno potpuno švorc.

'Ona je jako siromašna, a ima gotovo tri milijuna dolara duga', rekao je izvor za OK! Linsay je, doduše, nedavno dobila 900.000 dolara za snimanje duplerice u Playboyu, ali to je kap u moru njezinih dugova, pa očajnički traži bilo što kako bi se mogla vratiti životu na visokoj nozi na koji je navikla.