NOVO SAMOPOUZDANJE

Lindsay Lohan u bikiniju pokazala blijedu put

07.09.2009 u 15:49

Bionic
Reading

Nova plava boja kose, bijeli bikini, provokativne poze i posve blijeda put bez tračka lažnog tena opet su namamili paparazze da izvode vratolomije ne bi li uslikali Linsay Lohan na hotelskom bazenu u Hollywoodu

Lindsay Lohan svako se malo dosjeti kako privući pozornost i dodati pokoji plus karijeri. Zavodljivo se namještajući na ležaljci uz bazen Sunset Marquis hotela, ovoga je puta u bijelom bikiniju pokazala zavidnu liniju. Izgled je začinila jednim za nju posve novim detaljem: umjesto za sprej za zamotamnjenje, odlučila se za prirodni izgled kože i svoju blijedu put pokazala kao nešto najpoželjnije na svijetu.

Lindsay definitivno izgleda zdravije nego posljednjih mjeseci, vrativši svježinu koja ju je krasila na počecima karijere, prije noćnih pohoda.

Novi imidž plavuše prethodio je novoj filmskoj ulozi, budući da je njezina prirodna boja tamno crvena, pa je mnogi vide kao novu Marilyn Monroe, koja je njezin idol. Šuška se da je Lindsay kosu obojila jer će zaigrati u remakeu filma 'Some Like It Hot' (Neki to vole vruće), u ulozi koju je igrala Marilyn Monroe. No, Lindsay još ništa nije otkrila.