ELEGANTNA i ŽENSTVENA

Lijepoj Deppovoj supruzi teško je naći manu

08.09.2015 u 10:09

  • +7

Amber Heard

Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Zanosna glumica Amber Heard, supruga Johnnyja Deppa, svojim odličnim modnim odabirima plijenila je pozornost na crvenom tepihu 72. filmskog festivala Mostra u Veneciji

Lijepa Teksašanka u svega nekoliko dana očarala je sve svojim ženstvenim haljinama koje su sjajan izbor za venecijanski crveni tepih. S Johnnyjem Deppom upoznala se na setu filma 'The Rum Diary'.

Atraktivna supruga slavnog glumca dobila je puno komplimenata za šarenu haljinu Alexandera McQueena iz kolekcije Resort 2016. Efektan cvjetni uzorak tkanine, kombinacija crvenih i crnih tonova lijepo joj je naglasio svijetlu put, a kreaciji je poseban šarm dao veliki rasporak i ženstveni peplum-kroj. Amber je ovaj dramatičan styling upotpunila ležernom punđom i diskretnom šminkom.

Amber (29) je izgledala prelijepo i u jednostavnoj crnoj večernjoj haljini, kreaciji britanske dizajnerice Stelle McCartney, a ništa manje zapažena nije bila ni u crno-bijeloj haljini cvjetnog uzorka i upečatljivim štiklama u kojoj se pojavila na premijeri filma 'Dankinja'.

Ovu zanimljivu kreaciju klasičnog kroja upotpunila je ležernom frizurom i s malo make-upa koji joj je naglasio prirodnu ljepotu.

Inače, zgodna glumica dobila je brojne pohvale za ulogu u filmu 'Dankinja' redatelja Toma Hoopera u kojem glumu i hvaljeni Eddie Redmayne ('Teorija svega') i mlada glumica Alicia Vikander.