ODMAH IM SE BACILE U ZAGRLJAJ

Lijepe žene rukometaša plijenile pažnju

27.01.2014 u 12:20

  • +7

Povratak rukometaša nakon osvojenog 4. mjesta na EP-u

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov

Bionic
Reading

Hrvatski rukometaši stigli su u Zagreb nakon osvojenog četvrtog mjesta na Europskom rukometnom prvenstvu u Danskoj. U zračnoj luci Pleso vjerno su ih čekale njihove djevojke i supruge, među kojima su bile Iva Goluža, Olja Vori, Mia Šlogar i Iva Alilović

Bivša Miss sporta Mia Šlogar odmah je pohrlila u zagrljaj svom dragom, 28-godišnjem Damiru Bićaniću. Olja Vori stigla je po supruga Igora, a po izbornika Slavka Golužu došla je cijela obitelj. Ni Mirko Alilović nije otišao kući bez svoje bolje polovice.

Bivša Miss sporta i pravnica Mia Šlogar najviše se veselila svojoj ljubavi koju nije prestajala ljubiti usred zračne luke. Mediji su pisali o njihovoj vezi još prije četiri godine, kada je ona posjetila Europsko prvenstvo u Austriji. No tada je izjavila da je došla zato što radi u organizaciji Hrvatskog rukometnog saveza. Šlogar i Bićanić su svoju vezu ipak obnovili i, čini se, u njoj uživaju.


Po izbornika Slavka Golužu stigla je cijela obitelj: supruga Iva, sin Ivan, pa čak i njihov kućni ljubimac. Iako se još nedavno šuškalo da je njihov brak na klimavim nogama, Slavko je u intervjuu za Story iskreno rekao: 'Vjerujem da svaki brak ima svojih uspona i padova, a mi nismo iznimka. No moja je obitelj na okupu, a samo je to važno i sve funkcionira bolje nego ikada prije.'

Dobrodošlica za rukometaše organizirana je kasnije u noćnom klubu Kvak u kojem se tulumarilo do kasnih noćnih sati. Najviše razloga za slavlje imao je Domagoj Duvnjak jer je proglašen najboljim rukometašem svijeta za 2013. godinu.