MODNA INSPIRACIJA

Lijepa Španjolka zna odabrati komad koji će nositi godinama, a ova suknja nikad ne izlazi iz mode

12.02.2020 u 14:37

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia poznata je po eleganciji, promoviranju domaćih, španjolskih high street brendova, ali i tome što svoje stajlinge često ponavlja

Na događanju u muzeju kraljice Sofije u Madridu u povodu obilježavanja međunarodni dan sigurnog Interneta kraljica Letizia je zablistala u jednostavnom, ali vrlo efektnom outfitu.

Uvijek besprijekorno dotjerana bivša novinarka dokazala je kako s pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: PPE / ddp USA / Profimedia

Lijepa supruga kralja Felipea VI za ovaj se događaj pomno dotjerala odlučivši se se modnu formulu s kojom nikad ne možete pogriješiti: crnu bluzu i suknju asimetričnog kroja sivih tonova koju potpisuje Inditexov brend Massimo Dutti.

Ovaj elegantni poslovni stajling upotpunila je zanimljiv salonkama od satena, decentnim nakitom, diskretnim make upom i mladenačkim bobom.

Kraljica stila uspješno kombinira skupocjene dizajnerske krpice s komadima s potpisima jeftinijih brendova među kojima je i Massimo Dutti čije su kreacije popularne i među drugim slavnim damama poput Meghan Markle i Kate Middleton.

Spomenutu suknju elegantna Španjolka nosila je već u nekoliko prigoda i uvijek je izgledala bez greške, a ovaj upečatljivi komad doista je komad koji bi svaka zaljubljenica u modu rado vidjela u svom ormaru.