BEZ GREŠKE

Kate Middleton je definicija elegancije u stajlingu s potpisom kultne engleske modne kuće

12.02.2020 u 10:41

Bionic
Reading

Kate Middleton, jedna od najomiljenijih članica kraljevske obitelji, u društvu supruga, princa Williama, njegova oca, princa Charlesa, i njegove supruge Camille, vojvotkinje od Cornwalla, posjetila je rehabilitacijski centar Stanford Hall u Leicestershireu

Kate Middleton, gdje god da se pojavi, izaziva oduševljenje modnog svijeta svojim promišljenim i elegantnim kombinacijama koje su kao stvorene za visoku i vitku vojvotkinju od Cambridgea.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zgodna brineta bila je mamac za poglede u još jednom nenadmašnom outfitu s potpisom omiljene joj modne kuće Alexandera McQueena, čije kreacije nosi rado u mnogim prigodama.

  • +19
Kate Middleton i princ William u posjetu južnom Walesu Izvor: Profimedia / Autor: Rowan Griffiths/Daily Mirror / PA Images / Profimedia

Sako military kroja s ukrasnim metalnim gumbima i suknja A-kroja bili su savršen izbor 38-godišnje vojvotkinje koja je ovaj upečatljivi komplet uparila s čizmama od brušene kože na petu.

Look bez greške zaokružila je odličnom frizurom i besprijekornim make upom koji je naglasio njezine lijepe crte lica.

Poseban detalj ovog elegantnog outfita bile su viseće naušnice i šarmantna torbica, također s potpisom McQueena.

Ovako je Kate odala počast omiljenom dizajneru koji je zaslužan i za njezinu bajkovitu vjenčanicu u kojoj je 2011. izgovorila sudbonosno 'da', a ovih se dana obilježava 10. godišnjica njegove smrti.

Ovu luksuznu modnu kuću osnovao je Lee Alexander McQueen 1992., a nakon njegove iznenadne smrti 2010. kreativna direktorica postala je Sarah Burton.

Inače, kako pišu britanski mediji, princ William priprema nešto posebno za svoju voljenu suprugu za Valentinovo. Romantični će princ najvjerojatnije organizirati večeru u talijanskom restoranu, a pripremio je i poklon iznenađenja za svoju lijepu odabranicu s kojom ima troje djece.

Kolumnistica Katie Nicholl, koja se godinama bavi događanjima u kraljevskoj obitelji, kaže kako je par koji se upoznao još za vrijeme studija na Sveučilištu St. Andrews 2001. godine, danas, nakon devet godina braka, povezaniji nego ikad.