DETALJ KOJI ČINI RAZLIKU

Lijepa Rosie Huntington-Whiteley dokazala je kako ovaj beauty klasik nikad neće izaći iz mode

15.05.2020 u 13:22

Bionic
Reading

Rosie Huntington-Whiteley, britanska manekenka i Victorijina anđelica dane u izolaciji provodi u društvu svojih najmilijih u Kaliforniji gdje živi sa zaručnikom Jasonom Stathamom i sinom Jackom

Rosie Huntington-Whiteley ima sjajan osjećaj za stil i po pitanju mode ništa ne prepušta slučaju. Bez obzira je li u sportskom izdanju u kakvom smo je najčešće viđali proteklih tjedana ili dok je osvajala crvene tepihe, jedno je sigurno - lijepa Britanka ne može proći nezapaženo.

Rosie (33) uvijek iznova oduševljava i svojim objavama na Instagramu, a za najnoviju fotografiju koju je snimio njezin partner Jason dobila je bezbroj komplimenata.

Zgodna plavuša nježnih crta lica izgledala je senzacionalno u minimalističkom outfitu, uspješno spojivši rebrasti crni top s potpisom Goldsign i bež hlače širokih nogavica.

Ovaj damski look upotpunila je jednim bezvremenskim detaljem kojeg obožavaju mnoge slavne ljepotice poput Taylor Swift, Rite Ore ili Gwen Stefani - crvenim ružem koji će svakoj kombinaciji dati posebnu notu.

  • +4
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: BAM/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata ljepotica ovaj je stajling upotpunila s malo nakita i ženstvenom frizurom, a svi se slažu kako na toj fotografiji koju je Jason Statham snimio za magazin Allure izgleda poput prave dive.

  • +5
Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham Izvor: Profimedia / Autor: SPOT-lese-bam / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rosie ne krije koliko je sretna sa svojom obitelji pa je ispod fotografije napisala: 'Sretni smo što sad možemo provesti puno vremena zajedno'.

Manekenka i glumica nedavno je otkrila i kako je razlika od 20 godina koliko je njezin suprug stariji od nje, nimalo ne brine. 'To je samo brojka', rekla je Rosie koja se jako veseli proslavi trećeg rođendana svog sinčića idućega mjeseca.