MODNI DVOBOJ

Lijepa kraljica s lakoćom zasjenila prvu damu Ukrajine

05.06.2018 u 11:16

Bionic
Reading

U ulozi domaćina španjolska kraljica Letizia i kralj Felipe VI u madridskoj palači Zarzuela ugostili su ukrajinski predsjednički par Porošenko

Ukrajinsko izaslanstvo završava svoj službeni posjet Španjolskog koji je započeo u subotu 2. lipnja. Uoči svečanog ručka u madridskoj palači Zarzuela prvu damu Ukrajine Marinu i predsjednika Petra Porošenka dočekao je španjolski kraljevski par koji je s uvaženim gostima strpljivo pozirao okupljenim fotografima.

I dok je prva dama Ukrajine svoje formalno izdanje odlučila kreirati modnim klasikom u znaku male crne haljine, stiliziravši ju upečatljivim crnim nakitom i elegantnim cipelama u špic, španjolska kraljica Letizia odlučila je svježe pristupiti formalnom stilu odijevanja u proljetnoj maniri.

  • +6
Ukrajinska prva dama Marina Porošenko i španjolska kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sloveći za jednu od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, ova bivša novinarka plijenila je pažnju odabirom upečatljive cvjetne suknje koju je nosila u kombinaciji s tamnoplavom majicom i remenom u gotovo identičnoj nijansi.

U formalnim izdanjima lijepa kraljica često voli isticati odjevne komade, obuću i modne dodatke s potpisom španjolskih dizajnera, kojih ni ovaj put nije nedostajalo. Za njezinu upečatljivu svijetlosivu suknju ukrašenu raskošnim cvjetnim uzorkom zaslužan je dizajner Adolfo Dominguez, a ona se na službenoj stranici dizajnera trenutno nalazi na popustu po novoj cijeni od 660 kuna.

Jednostavnu tamnoplavu majicu koju je Letizia nosila utaknutu u efektnu majicu potpisuje njezin omiljeni njemački brend Hugo Boss, a dominaciju plave nastavila je odabirom zanimljivih cipela u špic španjolskog brenda Margit i raskošnim visećim naušnicama - djelom luksuznog talijanskog brenda Bulgari.

Iako je njezina garderoba prepuna dizajnerske odjeće, kraljica Letizia rado nosi i svima pristupačne brendove, poput španjolske Zare ili Manga.

Nebrojeno puta ova elegantna Španjolka dokazala je kako modu ima u malom prstu, pa ne čudi da se prošle godine našla i na popisu najbolje odjevenih žena svijeta prema izboru prestižnog časopisa Vanity Fair.

  • +17
Kraljica Letizia i Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia