odlični izbori

Lijepa kraljica nadmašila sva očekivanja; uz hit suknju sezone nosi najpoželjnije balerinke svih vremena

16.05.2024 u 12:40

Bionic
Reading

Kraljica Mary i kralj Frederik otišli su na svoj prvi kraljevski posjet Norveškoj, a danska kraljica s posebnom je pažnjom spakirala svoj modni kofer i još jedno sve oduševila svojim stilom

Kraljica Mary, 52-godišnja supruga danskog kralja Frederika, redovito je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a da ima istančan modni stil potvrdila je i tijekom državnog posjeta Norveškoj. Drugi dan posjete bio je rezerviran za arhitektonska tura uz obalu u Oslu koja prikazuje primjere kako zajednička dansko-norveška rješenja pomažu vratiti prirodu, vodu i čovječanstvo u prvi plan Osla.

Za tu prigodu kraljica Mary odabrala je stajling koji je bio savršen spoj ležernog chic i profinjene elegancije. Tamnoplavu suknju od popelina, model koji je ovog proljeća zavladao brojnim modmnim ormarima. Pune suknje strgnute u struku te šireg, padajućeg kroja prema rubu koje sežu do gležanja ili pad padaju sve do poda veliki hit su ove sezone, a kraljica ju je nosila u tako elegantnoj varijanti.

  • +5
Kraljica Mary Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Suknju je spojila s bijeloj Bagutta košuljom također od popelina. Naime, pamučni popelin, materijal koji često viđamo ljeti, je prozračan, ali ima više uštirkanu strukturu od standardnog pamuka, što ga čini čvršćim u obliku i stoga upečatljivijim u njegovoj silueti. Iako je popelin fina i lagana tkanina, gusto tkanje ga čini vrlo izdržljivim i lakim za održavanje.

Sjajni stiski niz nastavila je s Chloe torbicom Marcie u konjak smeđoj boji, a točku na stavila nepogrešivim izborom balerinki. Riječ je, naravno, o Chanelovim kultnim dvobojnim balerinkama, u ovom slučaju bež i crnoj, uz dodatak mašnice.

Stajling je dodatno začinila Canopy Bay damskim šeširom te decentnim zlatnim nakitom i tako ovim stajlingom sve uvjerila da itekako zaslužuje titulu kraljice stila.

  • +12
Trendi suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo