RITA ORA

Lijepa Kosovarka pokazala vitke noge u hit tenisicama i mini haljini

15.06.2018 u 12:01

Bionic
Reading

Rita Ora, britanska glazbenica rođena na Kosovu ovih se dana odmara u New Yorku, a fotografi su je ulovili u šetnji u neodoljivoj mini haljini s preslatkim retro uzorkom trešanja koji se ove sezone pojavljuje na šarmantnim ljetnim krpicama

Atraktivna pjevačica koju je otkrio glazbeni mogul Jay-Z ne krije da voli modu, premda su njezini outfiti puno puta na rubu dobrog ukusa.

Ovoga je puta pak zaslužila pozitivne ocjene u casual dnevnoj varijanti spojivši dva najvruća trenda ovoga ljeta. Sudeći prema ponudi high street brendova šarmantne trešnjice su novi veliki must have ovoga ljeta te ozbiljno ugrožavaju popularnost cvjetnog uzorka, a nije im odoljela ni seksi vlasnica hitova 'Your Song' i 'Anywhere'.

Zgodna 27-godišnjakinja uskočila je u cool kombinaciju pokazavši besprijekornu liniju u mini haljini s uzorkom trešnjama uparivši je s prepoznatljivim tenisicama Stan Smith, hit modelom brenda Adidas koji već neko vrijeme obožavaju trendseterice diljem svijeta poput Sienne Miller, Naomi Watts, Jessice Biel, Victorije Beckham ili švedske princeze Victorije, a njihovom klasičnom izgledu i udobnosti nije odoljela ni prva dama Amerike, uvijek elegantna Melania Trump.

  • +7
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U ovaj mladenački ljetni look odlično se uklopila nova boja kosa i cool sunčane naočale ružičastih okvira.

Inače, Rita koja često nosi odvažne kombinacije u jednom je ranijem intervjuu otkrila kako je u prošlosti bila nezadovoljna svojim izgledom. Svoju vitku liniju održava tjelovježbom i zdravom prehranom, premda katkad i ona zgriješi.

  • +2
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Imam bokove i nosim traperice broj 38. To je normalna, prosječna veličina. Ponosna sam zbog toga', rekla je Rita dodajući kako joj je važnije biti zdrava i u formi nego biti mršava.

  • +16
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vježbati nije počela da bi bila mršavija, kaže, već da bi se osjećala bolje.

'Ne trebate biti opsjednute mršavošću. Trebate biti fit, zdrave i snažne', poručila je svojim obožavateljicama.