S POTPISOM STELLE MCCARTNEY

U prodaji se našla identična haljina kakvu je na dan vjenčanja nosila Meghan Markle

15.06.2018 u 10:21

Bionic
Reading

Odlične vijesti za sve obožavatelje vjenčanice Meghan Markle s halter ovratnikom. Njezina dizajnerica, slavna Stella McCartney, odlučila je lansirati identičnu verziju koje se može kupiti u njezinoj londonskoj trgovini

Britanska dizajnerica ipak nije odlučila ići predaleko proizvevši samo 46 kopija vjenčanice Meghan Markle (23 u bijeloj i 23 u crnoj boji) kao dio svoje capsule kolekcije 'Made with Love'.

Kopije vjenčanice Meghan Markle u prodaji će se nalaziti po cijeni od 30 tisuća kuna i dostupne su isključivo u londonskoj trgovini Stelle McCartney na adresi 23 Old Bond Street.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Pixsell / Autor: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL

Osim toga, potencijalni kupci vjenčanice morat će poslati email na adresu 23oldbond.store@stellamccartney.com kako bi dobili osobni poziv od Stelle McCartney za kupnju vjenčanice koje će biti izložene u ekskluzivnom izložbenom prostoru u sklopu njezina butika.

Za obožavatelje koji nisu u mogućnosti kupiti jednu od 46 vjenčanica, Stella McCartney pronašla je rješenje. Kako ističe njezin glasnogovornik, capsule kolekcije naziva 'Made with Love' planira pretvoriti u svadbenu u proljeće 2019. godine.