KOJOJ BOLJE STOJI

Modni dvoboj: Nina Badrić i Maja Šuput zablistale u sličnim haljinama

15.06.2018 u 10:24

Bionic
Reading

Iako se stilovi naše dvije estradne pjevačice itekako razlikuju, u četvrtak su Nina Badić i Maja Šuput pokazale da ponekad obje bace oko na vrlo slične krojeve. Na dva različita događaja naše su glazbenice plijenile pažnju u raskošnim bijelim kreacijama, gotovo identičnim

Maja Šuput pokazala je svoju elegantnu stranu sinoć, kada je za svoj posljednji nastup na jednoj zabavi odjenula bijelu haljinu s predimenzioniranim volanom, koja je naglasila njezinu ženstvenu stranu.

Vrckasta Maja zablistala je u haljini svog dugogodišnjeg prijatelja i modnog dizajnera Marka Grubića, uz koju je vješto ukomponirala nude salonke Christiana Louboutina, koje su dodatno izdužile njezine noge. Bijela kreacija posebna je zbog svog velikog volana koji se proteže čitavom desnom stranom.

Dress to impress 👗

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Za to vrijeme Majina kolegica Nina Badrić također je odrađivala jednu od zakazanih gaža, a ono što je najzanimljivije je njezin stajling.

Naime, lijepa Nina odjenula je vrlo sličnu kreaciju koju je razigranim detaljima uspjela donekle promijeniti. Badrić je uskočila u raskošnu bijelu toaletu koja također na desnoj strani ima predimenzionirani volan koji cijeloj haljini daje dozu elegancije i holivudski efekt.

Nina je, za razliku od Maje, nosila crvene štikle, a struk je istaknula velikim šljokastim remenom.