MAYA HAWKE

Lijepa kći slavnog glumačkog para očarala u raskošnoj haljini prestižnog brenda

11.09.2019 u 15:42

Bionic
Reading

Maya Hawke, prelijepa kćer poznatog holivudskog para Ethana Hawkea i Ume Thurman, bila je prava senzacija na filmskom festivalu u Torontu gdje je promovirala novi film 'Human Capital'

Mlada zvijezda kojoj svi predviđaju veliku karijeru, naslijedila je ljepotu i glumački talent svojih slavnih roditelja, a u Torontu je bila među najzapažnijim uzvanicama na premijeri svog novog filma.

Prelijepa glumica koja je svojim osmijehom mnoge podsjetila na svoju slavnu majku, Umu Thurman, zablistala je na crvenom tepihu u Diorovoj kreaciji iz kolekcije resort 2020.

Maya Hawke Izvor: Profimedia / Autor: Igor Vidyashev/Zuma Press

Radi se o raskošnoj haljini bez naramenica načinjene od tkanine s prizorima grada Marrackech, s potpisom ove poznate francuske modne kuće na čijem je čelu talijanska dizajnerica Maria Grazia Chiuri.

Zgodna Maya stajling je nadogradila neobično našminkanim očima i lepršavom bob frizurom s postepeno ošišanim šiškama.

U filmu 'Human Capital', snimljenom prema knjizi Stephena Amidona osim Maye glume i Liev Schrieber, Marisa Tomei, Alex Wolff, Betty Gabriel i Peter Sarsgaard.

Inače, mlada glumica je za svoju ulogu Robin u trećoj sezoni hvaljene serije 'Stranger Things' dobila samo pohvale, a osim glume zaljubljena je i u glazbu pa je nedavno predstavila svoj video spot za svoj singl 'To Love A Boy'.