POVRTAK PRIRODI

Kate Middleton odabrala odličan stajling za otvaranje još jednog vrta posvećenog djeci

10.09.2019 u 19:43

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea otvorila je u utorak kraljevskom vrtu Wisley još jedno dječje igralište nadahnuto vrtom predstavljenim u sklopu Chelsea Flower Showa, uskladivši svoj stajling u potpunosti s naslovnom temom vrtova 'Back to Nature'

Sa svijetloplavom haljinom posutom ružičastim ružama Kate se odlično uklopila u cvjetno okruženje vrta okupanog rujanskim suncem.

Riječ je o haljini s potpisom Kateine omiljene modne dizajnerice Emilije Wickstead, vrijednoj nešto više od 13 tisuća kuna, koja svojim lepršavim krojem i strukom suženim remenom savršeno pristaje figuri vojvotkinje od cambridgea.

Za šetnju vrtom, Kate je odabrala bež špagerice pune pete, s kojima se također uklopila u prirodno okruženje Wisleya, a pridonio je tome i prirodan izgled lijepe vojvotkinje s raspuštenom kosom i diskretnom šminkom.

Vrtovi 'Back to Nature', u čijem je kreiranju sudjelovala i Kate, za cilj imaju potaknuti izlazak obitelji u prirodu i produžiti boravak djece na otvorenom, što obogaćuje razvoj djece u ranijoj dobi.

Prvi vrt otvoren je u sklopu izložbe cvijeća u Chelseaju, a potom i u Hampton Court Palaceu u sklopu vrtnog festivala.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Press Association / Profimedia / Autor: Steve Parsons