UKORAK S TRENDOVIMA

Ni Nikolina Ristović nije odoljela trendi gležnjačama za kojima žude modne ovisnice

10.09.2019 u 19:01

Bionic
Reading

Atraktivna Nikolina Ristović redovito izaziva divljenje svojim modnim kombinacijama, a lijepa voditeljica ovih dana uživa na Ibizi sa svojom obitelji, suprugom Vidojem Ristovićem i kćerima, Hanom i Unom Sofijom

Po mnogima jedna od najbolje odjevenih Hrvatica rijetko kad griješi kad je u pitanju moda, a svaki je njezin outfit osmišljen do posljednjih detalja.

Zgodna Nikolina koja je zbog ljubavi zagrebačku adresu zamijenila beogradskom, uživa na Ibizi, a svoje je obožavatelje počastila fotografijom u još jednom outfitu koji je sve oduševio.

Gospođa Ristović vješto je iskombinirala trendi kožne gležnjače/kaubojke sa srebrnim vrhom i ljetnu haljinu cvjetnog uzorka koju je upotpunila još jednim cool detaljima koji obožavaju fashionistice: crvenom trakom za kosu.

Upravo su ovi modeli čizmica veliki hit ove sezone, a sjajno izgledaju u kombinaciji sa ženstvenim haljinama.

  • +3
Nikolina Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL

Dakako, Nikolinine cool gležnjače odmah su izazvale komentare: 'Hoću takve čizme', 'Ne znam što mi bolje izgleda, čizme ili noge.

Inače, Nikolina i njezin suprug Vidoje su na Ibizi odlučili su napraviti identične tetovaže na ruci kao podsjetnik na početak njihove ljubavne veze koju su 2013. godine okrunili i brakom.

Par je upriličio bajkovito vjenčanje u Monte Carlu, u društvu stotinjak uzvanika.