SAVRŠENI TEN

Lijepa Katie Holmes otkrila tajne njege svoje blistave kože na kojoj joj svi zavide

18.10.2019 u 14:56

Bionic
Reading

Glumica Katie Holmes koje se sjećamo po ulozi u seriji 'Dawson's Creek' redovito mami poglede svojom bezvremenskom ljepotom

Zgodna 40-godišnjakinja nije se puno promijenila od dana kad je glumila Joey Potter u toj hit seriji za mlade koja ju je i proslavila.

Lijepa brineta oduševljava svojom prirodnom ljepotom i blistavim tenom pa mnogi žele doznati tajnu njezine svakodnevne beauty rutine.

Mladolika glumica može se pohvaliti njegovanim tenom što je rezultat detaljne i predane njege, a otkrila je i bez kojih kozmetičkih proizvoda ne može.

NOVA MODNA IKONA

Ni Katie Holmes nije odoljela bijelim tenisicama koje obožavaju Hrvatice

Pogledaj galeriju

Evo što Katie uvijek ima u svojoj kozmetičkoj torbici:

1. Rumenilo u prahu

'U svojem neseseru uvijek imam rumenilo u prah. To je moj omiljeni beauty trik, jer zapravo vi nikad ne znate što će vam dan donijeti, a rumenilo vas zaista može probuditi i učiniti da izgledate 'top'. Uz pomoć par poteza vaše lice doista moće zasjati. Moje najdraže rumenila su ona s potpisom Toma Forda: najdraža su mi ona u breskvastim nijansama', rekla je lijepa glumica koje će u studenome proslaviti 41. rođendan.

2. Kremasti gel za pranje lice

'U danima kad imam snimanje za snimanjem, obavezno pokušavam stići na kozmetičke tretmane čišćenje, a ako ne uspijem, onda obavezno čistim lice s kremastim sredstvom Olay Regenerist Daily Regenerating kako bih lice temeljito očistila. Taj gel posve odgovara mojoj koži i ostavi je potpuno nahranjenom', kaže Katie.

3. 'Sheet' maske

Što se tiče proizvoda za njegu kože bez koje ne može živjeti, Katie se kune u pomlađujuću masku japanskog brenda SK-II, koja kožu ostavlja blistavom i prekrasnom za samo 10 minuta.

4. Ulje za lice

Katie je u intervjua za Vogue izjavila kako obavezno na lice nanosi njegujuće ulje za lice jer joj pomaže da je koža nahranjena kako bi smanjio rizik od nastajanja bora.

5. Kozmetički tretmani

Katie Holmes kad god ima priliku odlazi na profesionalne tretmane kože kako bi joj pružila najbolju njegu i masaže. 'Nemam omiljeni tretman, iskušavam različite opcije. U svakom slučaju, uživam u profesionalnim tretmanima kože', rekla je.

6. Prirodni proizvodi

Bilo da je riječ o kozmetičkim proizvodima koje stavlja na kosu ili na svoju kožu, Katie pazi da su prirodni i bez jakih kemikalija. 'Mislim da je baš kako je važno zdravo se hraniti, vrlo bitno kosu i kožu njegovati zdravim preparatima', izjavila je Katie u jednom ranijem intervjuu.

  • +8
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

7. Hidratantni losioni

Dobra hidratacija je osnov kvalitetne njege pa Katie ne propušta nanositi Olay Regenerist 3 Point Super Age-Defying Moisturiser. 'Obožavam taj proizvod. Koža je poslije tako meka i glatka', otkrila je Katie. 

8. Maske 

Osim tzv. 'sheet' maski, Katie ne propušta nanijeti i 'obične' maske. 'Svake noći na lice nanosim masku Dr. Hauschka Firming and Rejuvenating mask koja čini čuda za moju kožu', rekla je glumica. 

9. Shimmer puder

Katie je u ranijem intervjuu za Elle ispričala kako ne može živjeti bez kultnog pudera Shimmer Brick Bobbi Brown. 'Obično ga stavljam odmah ujutro jer mi poptuno osvijetli cijelo lice', rekla je.

10. Bijelo sjenilo

Omiljeni Katiein beauty trik koji je naučila surađujući s mnogim poznatim vizažistima je nanošenje bijelog sjenila kako bi naglasila oči. 'Jedan od mojih najdražih trikova je nanošenje bijelog sjenila na unutarnje kutove očiju kako bih istaknula pogled', rekla je svojedobno za Hello.