HIT MODEL

Što je to u ovoj haljini da je svi nose? Nije joj odoljela ni Scarlett Johansson, a u svom ormaru imaju je Kate Middleton i Jadranka Sloković

18.10.2019 u 12:20

Bionic
Reading

Američka filmska glumica Scarlett Johansson trenutno marljivo promovira nove filmske projekte, Netflixovu dramu 'Marriage Story' i film 'Jojo Rabbit', a prilikom gostovanja u emisiji slavne Ellen DeGeneres zvijezda Marvelovih filmova osvanula je u haljini kojoj do danas nisu odoljele brojne poznate dame

Kreacije talijanske dizajnerice s londonskom adresom Alessandre Rich u posljednje vrijeme viđamo posvuda, a njezina točkasta haljina, čija cijena iznosi 15 tisuća kuna, do danas je osigurala pravu vojsku slavnih obožavateljica, a sada im se pridružila i glumica Scarlett Johansson.

Prilikom gostovanja u emisiji Ellen DeGeneres, Scarlet se u televizijskom studiju pojavila se u točkastom modelu s dodatkom presijavajućih gumba i crnog ovratnika od satena.

Ovoga ljeta u dubrovačkom koncertu Ive Pogorelića, u istoj je ugledana poznata hrvatska odvjetnica Jadranka Sloković, a verziji s bijelim ovratnikom nisu odoljele ni brojne poznate dame uključujući britansku miljenicu Kate Middleton, prvu kćer Amerike Ivanku Trump, Christie Brinkley, Kelly Ripa, Daisy Ridley, Sarah Jessicu Parker i Abigail Spencer koja se u njoj pojavila na kraljevskom vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja u dvorcu Windsor.

  • +2
Poznate dame u haljini s potpisom Alessandre Rich Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Haljina je inače inspirirana poznatom fotografijom Alfreda Eisenstaedta iz 1945., na kojoj mornar ljubi nepoznatu ženu na Times Squareu, a vremenom je stekla pravu vojsku obožavateljica. Ženstvena, ali i pomalo konzervativna haljina midi dužine, kragnom kragnom i upadljivim gumbima postal je pravi hit među trendsetericama.

Naoko sasvim obična i neupečatljiva haljina ipak dopušta različita stiliziranja, od konzervativnog do šik looka , što je čini odličnim izborom za vjenčanja i formalne prigode.

'Žene koje nose moje haljine imaju kontrolu, one se odijevaju za sebe. Moja inspiracija su žene koje svakodnevno viđam u stvarnom životu, ali i izmišljene žene. Mislim da svatko od nas ima neku izmišljenu ženu u svojoj podsvijesti. Uvijek sa sobom nosi bilježnicu da mogu nacrtati skice gdjegod da se nalazim', kaže dizajnerica Alessandra Rich.