NIKAD LJEPŠA

Lijepa Izabel Kovačić ostavlja bez daha u bajkovitoj haljini našeg poznatog dizajnera

12.12.2018 u 12:54

Bionic
Reading

Izabel Kovačić, atraktivna supruga našeg reprezentativca i nogometaša Matea Kovačića, često je na meti modnih znalaca zbog svojih pomno odabranih kombinacija

Zgodna Izabel svojim izgledom i odabirom modnih kombinacija već neko vrijeme oduševljava brojne obožavatelje, posebno putem Instagrama. Lijepa supruga nogometaša Matea Kovačića, koji trenutačno igra za londonski Chelsea, već je nebrojeno puta pokazala istančan modni ukus, a ovoga je puta nosila kreaciju poznatog dizajnera Ivice Skoke.

Ovaj modni kreator poznat je po bajkovitim ženstvenim kreacijama i odgovor je na zahtjeve brojnih Hrvatica kada su u pitanju svečane prigode, stoga ne čudi to što je Izabel još jednom svoj stil povjerila iskusnom Skoki.

Izabel Kovačić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nakon što je zasjala u njegovoj haljini na vjenčanju suprugove sestre, midi haljinu s dodatkom perja Izabel je odabrala za još jedno obiteljsko slavlje i komadom izrađenim od fine čipke pomalo podsjetila na zlatnu eru Hollywooda. U glamuroznoj bijeloj haljini s potpisom slavnog dizajnera posebno se istaknula njena figura, što ne čudi jer njeguje zdrav način života, a to njezini obožavatelji mogu pratiti na Instagramu.

  • +8
Izabel Kovačić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Lijepa supruga srebrnog reprezentativca, koja je već jednom prilikom dala do znanja da je velika obožavateljica Skokinih haljina, rijetko se pojavljuje u javnosti, no svaki put svojim odabirima pokazuje istančan modni ukus i dokazuje zašto ju vole i inozemni mediji.