ODMOR U KOSTARIKI

Lijepa Irina Shayk skače iz badića u badić, a teško je reći koji joj bolje stoji

04.01.2020 u 19:06

Bionic
Reading

Novogodišnje praznike slavna ruska manekenka provodi u društvu prijatelja u Kostariki, a po njenim objavama na Instagramu teško je razlučiti provodi li dane u tropskim krajevima radno ili se odmara

Okruženoj Tihim oceanom s jedne i Karipskim morem s druge strane, prirodnih ljepota ovoj srednjoameričkoj zemlji sigurno ne manjka, ali slavna Ruskinja pronalazi ih i u unutrašnjosti Kostarike.

No zajedničko svim tim fotografijama, bez obzira bili u pozadini prekrasni vodopadi ili pješčane plaže, je prekrasno tijelo lijepe Irine u kupaćim kostimimia koje izbija u prvi plan pa je teško razlučiti uživa li supermodel u omoru ili dane u Kostariki provodi radno.

View this post on Instagram

Day 2 @fscostarica

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

View this post on Instagram

Day 1

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Kako bilo, lijepa Ruskinja nakon burne godine u kojoj se razvela od Bradleya Coopera opušteno uživa na vrućini tropskog pijeska pa i u noćne provode odlazi bosonoga.

View this post on Instagram

Newly wed @ingarubenstein 👯‍♀️

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Slavna manekenka je u listopada prošle godine za časopis People komentirala svoju gotovo dva desetljeća dugu karijeru i otkrila kako se svako jutro budi s mišlju kako ima sreće što radi obzirom na svoje 34 godine.

'Mislim da su žene poput dobrog vina: s godinama bolje, mudrije i donose bolje životne odluke. Mislim da žena jednostavno mora u sebi osjećati da nikad ne stari. Sve je to stvar osobnosti, načina na koji shvaćate život i kako odašiljete energiju prema van', rekla je Shayk, koja s bivšim suprugom Bradleyem Cooperom ima dvogodišnju kći Leu.

  • +7
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: AdMedia / Sipa Press / Profimedia