NIJE IŠLO

Za ove parove 2019. bila je kobna: Evo koji su se veze i brakovi raspali

03.01.2020 u 06:25

Bionic
Reading

Godinu iza nas obilježili su i brojni razvodi slavnih brakova, prekidi dugogodišnjih veza, ali i teške sudske parnice oko skrbništva nad djecom koje su još uvijek u tijeku. Dok su se neki civilizirano razdvojili, bilo je i onih kod kojih nije nedostajalo skandala

Godinu na izmaku osim bajkovitih vjenčanja obilježili su i raspadi ljubavi. Nekim parovima jednostavno više nije bilo suđeno, pa su se odlučili razvesti i krenuti svatko svojim putem. Pratili smo velik broj holivudskih razvoda, a izuzetak nisu bili ni neki domaći supružnici i ljubavnici.

Godina 2019. bila je presudna glumcu Liamu Hemsworthu i pjevačici Miley Cyrus. Njihova turbulentna veza nekoliko je puta bila na kušnji, no čini se da su nakon ulaska u bračnu luku ipak shvatili da nisu jedno za drugo i konačno si rekli zbogom. Samo sedam mjeseci nakon vjenčanja razveli su se.

  • +17
Razvodi i prekidi 2019. Izvor: Profimedia / Autor: Vince Flores / INSTAR Images / Profimedia

U kratkom periodu svoje su romanse prekinuli pjevačica Lady Gaga raskinuvši zaruke s Christianom Carinom i glumac Bradley Cooper, nakon četiri godine veze rastavši se od Irine Shayk. Neko vrijeme svijet je brujao o tome da će Gaga i Cooper, koji su glumili ljubavnike u filmu 'Zvijezda je rođena', sada napokon biti zajedno, no to se nije obistinilo. Lijepa Ruskinja i slavni holivudski ljepotan nastavili su se, unatoč razlazu, zajedno brinuti o dvogodišnjoj kćerkici Lei.

Roditeljstvo je unatoč prekidu nastavilo vezati repera Travisa Scotta i najmlađu milijarderku Kylie Jenner. Par je nakon dvije i pol godine u listopadu prekinuo vezu.

Mladost je presudila i manekenki Belli Hadid i pjevaču The Weekndu, a koji su prekidali već nekoliko puta. U kolovozu ove godine shvatili su da im veza na daljinu stvara problem i ne odgovara te su se razišli.

Ništa sretnije u ljubavi ove godine nije bilo ni kod njezine sestre Gigi Hadid jer je prekinula dvomjesečnu romansu sa sportašem Tylerom Cameronom.

Razvod koji je mnoge iznenadio svakako je bio onaj pjevačice Adele i njezina supruga Simona Koneckija. Nakon sedam godina odlučili su sudski okončati svoj brak u kojem su dobili sina Angela. Mnogo vremena tijekom braka par je provodio na dvije adrese, pa je razdvojenost učinila svoje. Nakon razvoda Adele je poručila da će se posvetiti sebi i svojoj karijeri.

Tajnovitu šestogodišnju vezu prekinuli su holivudski glumci Jamie Foxx i Katie Holmes. Iako u javnost nisu iznosili detalje prekida, bilo je jasno da je Jamie krenuo dalje u trenutku u kojem se u javnosti sve češće počeo pojavljivati u društvu atraktivne tamnopute pjevačice.

U obitelji Kardashian i ove je godine bilo vrlo turbulentno. Khloe Kardashian još je tijekom trudnoće povrijedio partner Tristan Thomson, NBA košarkaš, koji je zatečen u ljubavnoj aferi tijekom ludog izlaska u New Yorku. Nedugo nakon što je postala majka Khloe je prekinula tu vezu i potpuno se posvetila majčinstvu i obiteljskom reality biznisu.

Godina 2019. nije bila sretna ni za atraktivnu glumicu Pamelu Anderson i nogometaša Adila Ramija. Nakon prekida Anderson je u javnost iznijela neugodne detalje iz njihova odnosa, u kojem francuskog sportaša optužuje za fizičko i psihičko zlostavljanje te višestruke prevare s raznim djevojkama.

Ovoga ljeta prekinuli su Dakota Johnson i Chris Martin, i to baš kada se krenulo govoriti da je njihova dvogodišnja romansa krenula prema nečem vrlo ozbiljnom.

Glumica Christina Hendricks podnijela je sredinom prosinca službeni zahtjev za razvod od supruga Geoffreyja Arenda, također glumca, s kojim je provela punih deset godina u braku. U zajedničkoj izjavi kazali su da su proveli nevjerojatno vrijeme skupa, ali da sada kreću odvojenim putovima, iako će se uvijek zajedno brinuti o svoja 'dva prekrasna psa'.

Nakon duge 22 godine razveo se i slavni voditelj Larry King, kojem je to ujedno osmi propali brak. U 86. godini života King je predao papire za razvod od svoje sedme supruge Shawn King.

Slavni talijanski glazbenik Eros Ramazzotti razveo se nakon pet godina braka od supruge, manekenke Marice Pellegrinelli, s kojom ima dvoje djece.

Slavni glumac Colin Firth također je javnosti objavio nesretne vijesti. Razveo se nakon 22 godine braka od talijanske producentice Livije Giuggioli, s kojom ima dva sina tinejdžerske dobi. Par se kratko razišao već 2016., no sada su konačno odlučili da ne mogu zajedno dalje.

Jedan od najskupljih razvoda godine, a i ikada zabilježen definitivno je onaj prvog čovjeka Amazona Jeffa Bezosa i njegove dugogodišnje supruge MacKenzie. Par se vjenčao 1993. godine, godinu prije nego će Bezos osnovati Amazon iz svoje garaže u Seattleu. Nakon razvoda, kojem je između ostalog kumovala njegova izvanbračna afera s atraktivnom voditeljicom Lauren Sanchez, Bezos je svojoj bivšoj supruzi ustupio četiri posto udjela u online shopping divu, čija vrijednost doseže 38 milijardi dolara.

Nakon što su zajedno proveli punih osam godina u listopadu ove godine Meg Ryan i John Mellencamp raskinuli su zaruke. Ovo nije prvi put da su prekinuli jer im je prije četiri i pol godine vezu uzdrmala njegova nevjera.

Tužan kraj svoje sedmogodišnje romanse doživjeli su Emma Roberts, nećakinja slavne glumice Julie Roberts, i njezin partner Evan Peters. Prekid nije šokirao javnost jer su ljubavnici prekidali već nekoliko puta.

  • +3
Princeza Haja Izvor: Profimedia / Autor: Ben Cawthra / ddp USA / Profimedia

Jedan od najdramatičnijih i svakako neuobičajenih razvoda doživjeli smo kada je arapska princeza Haja pobjegla u tajnosti od supruga, utjecajnog vladara Dubaija, šeika Muhameda bin Rašid al Maktouma. Princeza Haja otišla je u London te je zatražila azil i već nekoliko mjeseci vodi pravnu bitku za skrbništvo nad njihovom djecom. Haja je članica jordanske kraljevske obitelji, polusestra jordanskog kralja Abdulaha II, i šesta, najmlađa žena šeika Muhameda, a iz Dubaija je pobjegla ‘u strahu za svoj život’, kako je kazala.

Na domaćoj sceni, na sreću, doživjeli smo više novih ljubavi, rođenja djece i sklapanja brakova nego razlaza i prekida. Među ovima koje sreća nije pratila bili su nogometaš Bruno Petković i manekenka Tea Slavica jer su naglo i bez naznaka prekinuli svoju višemjesečnu, vrlo intenzivnu ljubavnu vezu.

Nakon osam godina braka i devet godina veze razveo se političar Davor Bernardić od supruge Irene.

'Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša, supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo da je poštujete', javili su iz SDP-ova komunikacijskog tima sredinom listopada ove godine.

Krizu nije prebrodio ni brak HRT-ove voditeljice Ive Šulentić te se nakon tri godine zajedništva odlučila razići s Igorom Mikloušićem.

'Nažalost, nismo uspjeli. O odluci smo dugo i razumno promišljali i nedavno je donijeli. Igor i ja proveli smo sedam predivnih godina zajedno te dalje nastavljamo kao prijatelji. Naš razvod je putovanje koje moramo završiti sami', rekla je ekskluzivno za tportal Iva Šulentić.