SKIDA GODINE

Lijepa i u devetom desetljeću: Trendi frizura Jane Fonda kao stvorena za sjedokose dame pun je pogodak

23.01.2023 u 11:43

Bionic
Reading

Legendarna Jane Fonda, koja je u prosincu prošle godine proslavila 85. rođendan, uvijek izaziva veliku pozornost gdje god da se pojavi

Proslavljena glumica, koja dolazi iz poznate glumačke dinastije Fonda, pojavila se u još jednom sjajnom izdanju prilikom gostovanja u emisiji Jimmyja Kimmela u Los Angelesu te je sve očarala svojim mladolikim izgledom koji prkosi godinama.

Filmska veteranka, koja se i danas može pohvaliti nevjerojatnom figurom te uspijeva izgledati mlađe iako je ušla u deveto desetljeće, već je neko vrijeme vjerna sijedoj kosi jer joj fantastično pristaje.

'Kraljica aerobika' ponovno je oduševila u ležernom izdanju odlučivši se za all black look, kojim nikad ne možete pogriješiti.

  • +9
Jane Fonda Izvor: Profimedia / Autor: RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Trapez hlače, džemper i prošivena jakna pokazali su se dobitnom kombinacijom, a decentan make up, dobro odabran nakit i trendi frizura zaokružili su ovaj look bez greške.

Sijeda kosa sve je popularnija među slavnim damama, a osim Maye Musk, Helen Mirren i Andie MacDowell, među ljubiteljicama ove efektne nijanse već neko vrijeme je i Jane Fonda.

Stručnjaci savjetuju da ova boja kose najbolje funkcionira na kraćim frizurama poput modernog pixieja ili ženstvenog boba. Upravo je ležeran pixie idealan za sjedokose dame jer slojevito šišanje jamči više prozračnosti te volumena.

Sijeda kosa poput njezine zahtijeva i nešto više hidratacije kako bi se bolje oblikovala pa ako dvojite oko ove trendi nijanse, nikako nemojte zaboraviti na preparate koji će je dobro nahraniti.