UVIJEK DRUKČIJA

Ključ je u detaljima: Čista elegancija kraljice Letizije sve je očarala

23.01.2023 u 10:37

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia po mnogima je jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a ova vitka brineta uvijek bira kombinacije koje u prvi plan ističu njezinu figuru

Uvijek sa stilom, kraljica se u javnosti najradije pojavljuje u ženstvenim haljinama ili suknjama, no njezine su kombinacije sve samo ne dosadne.

Bivša novinarka ima oko za detalje te svaki svoj stajling uspijeva podići na jednu novu razinu.

Moć modnih dodataka joj je dobro poznata pa često nosi i efektne naušnice, remenje, zanimljivo prstenje, statement torbice, cipele s nekim zanimljivim twistom...

Zgodna supruga kralja Felipea VI ponovno je bila u središtu pozornosti u Madridu u kombinaciji kojoj je nemoguće pronaći manu.

Pedesetogodišnja kraljica briljira je u tamnoplavom stajlingu kojem je izgledala sjajno.

  • +10
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kraljica je prilikom posjeta Španjolskoj kraljevskoj akademiji u Madridu bez greške iskombinirala svijetloplavu bluzu održivog brenda Pol Studio čija je cijena sad 70 eura s kožnom suknjom (Hugo Boss) s upečatljivim kremenom s velikom kopčom.

Look bez greške dodatno je podignula statement naušnicama koje je nemoguće ne primijetiti.

Moćan crni kaput na vezanje i kožna torba retro stila dobro su se uklopili u ovo sjajno izdanje majke dvije kćeri.

Jednostavna frizura počešljana na stranu s blago uvijenim krajevima i decentan make up bili su dovoljni da istaknu prirodnu ljepotu elegantne članice španjolske kraljevske obitelji.