LEIGHTON MEESTER

Lijepa glumica šokirala radikalnom promjenom imidža

04.04.2018 u 11:39

Bionic
Reading

Zaštitni znak glumice Leighton Meester koje se proslavila ulogom razmažene bogatašice Blair Waldorf u hit tinejdžerskoj seriji 'Tračerica' je bujna smeđa kosa kojoj je, osim nekoliko faza pramenova, vjerna već godinama pa je mnoge iznenadila drastičnom transformacijom

Leighton Meester postala je platinasta plavuša, a zbog ove je radikalne promjene frizure, lijepa glumica morala u jednom njujorškom salonu provesti čak sedam sati!

Kako bi naglasila novu boju, 31-godišnja Leighton se odvažila i svoju dugu kosu ošišala na ultra popularni lob koji je naglasio njezine nježne crte lice.

Simpatična glumica koja je u braku s također glumcem Adamom Brodyjem s kojim ima kćerkicu Arlo, pohvalila se novim lookom na društvenim mrežama.

  • +10
Leighton Meester Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'To je sad nešto sasvim drukčije. Ali sviđa mi se', rekla je Leighton za PeopleStyle koja je željela postići look holivudskih legendi poput Marilyn Monroe ili Jayne Mansfield.

Leighton je dosad njegovala prirodan look pa su njezine varijante uključivale diskretno posvijetljene pramenove ili bogate nijanse čokolade, ali svi se slažu kako joj i platinasto plava boja izvrsno pristaje.

  • +11
Serija 'Gossip Girl' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, serija 'Tračerica' s velikim se uspjehom prikazivala sedam sezona, a osim Leighton koja polako gradi glazbenu i filmsku karijeru, njezina prijateljica iz serije Blake Lively (Serena van der Woodsen) također se uspješno probila u Hollywoodu.

Serija 'Gossip Girl', temeljena na seriji istoimenih knjiga Cecily von Ziegesar, započela se prikazivati 19. rujna 2007. godine te je vrlo brzo stekla brojne fanove koji su napeto pratili zgodne i nezgode privilegiranih tinejdžera s Manhattana.