SAN SVAKOG MUŠKARCA

Leonardo DiCaprio sad sigurno plače: Dugonoga Njemica podiže temperature u badiću

03.04.2018 u 22:12

Bionic
Reading

Njemački model Toni Garrn, bivša ljubav Leonarda DiCaprija, plijenila je pažnju na plaži u Miamiju u društvu dvije prijateljice, a djevojke su posebnu pozornost izazvale u trenutku kada su sa sebe skinule sve suvišne krpice i uskočile u izazovne kupaće kostime

Da holivudski zavodnik Leonardo DiCaprio vidi ovaj prizor, vjerojatno mu ne bi bilo lako zbog činjenice da je nakon godinu pol veze prekinuo s manekenkom Toni Garrn. Viktorijina anđelica, model i velika humanitarka itekako zna kako privući svu pažnju.

26-godišnja Njemica, koju je sa samo 13 godina, 2006. godine na FIFA svjetskom kupu u rodnom Hamburgu otkrio modni skaut, na plaži u Miamiju odlično se zabavljala s dvije prijateljice, ukrajinskom manekenkom Alinom Baikovom i fashionisticom Amarsanom Gendunovom, a njihove morske radosti uspjeli su zabilježiti i paparazzi.

  • +34
Toni Garrn Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Plavokosa ljepotica, koja je već s 15 godina potpisala ugovor s Calvinom Kleinom, plijenila je izgledom u izazovnom jednodjelnom kupaćem kostimu u plavoj boji s tanga gaćicama, koji je u prvi plan stavio ljepotičinu stražnjicu, ali i isklesanu liniju na kojoj lijepa anđelica redovito radi.

181 centimetar visoka ljepotica san je svakog muškarca, a nije ništa neobično to što se manekenku često može vidjeti na plaži, obzirom da Garrn cijeli život gaji posebnu ljubav prema moru. Uvijek su je fascinirali oceani i njihovo veliko plavetnilo, a da nije postala manekenka, studirala bi oceanologiju ili ekologiju mora.

Leonardo DiCaprio i Toni Garrn Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia