POPUT VINA

Tko bi joj dao 66: Slavna superjunakinja izgleda nestvarno dobro

04.04.2018 u 11:19

Bionic
Reading

Prije više od tri desetljeća, 66- godišnja glumica Lynda Carter debitirala je na malim ekranima u ulozi superjunakinje Wonder Woman i zauvijek obilježila pop kulturu

Za višegodišnji staž u holivudskoj industriji, Lynda je nagrađena zvijezdom na Holivudskoj Stazi slavnih. U društvu dugogodišnjeg prijatelja, generalnog direktora medijske kuće CBS Leslieja Moonvesa, Lynda je na svečanom otkrivanju zvijezde uspjela sve oduševiti mladolikim izgledom i zavidnom linijom u bezvremenskom klasiku – maloj crnoj haljini.

  • +7
Lynda Carter Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Laskava kreacija suptilna V-izreza ovratnika i zvonolikih rukava ukrašenih detaljem bisera za 66- godišnju glumicu pokazala se savršenim odabirom, a besprijekorno izdanje odlučila je oplemeniti blještavim nakitom i takozvanim slingback cipelama koje od naziva 'natikače' odvaja detalj remenčića koji pridržava petu.

'Čini se nemogućim no ja sam u industriji zabave više od 50 godina - izračunajte sami', kazala je 66- godišnja okupljenima u Los Angelesu uoči svečana otkrivanja zvijezde.

Lik 'Wonder Woman' koji je utjelovila Carter prvi se puta pojavio u stripu 1941., a u televizijskoj seriji 1976. godine. Televizijska serija 'Wonder Woman' u kojoj je glumila Carter prikazivala se samo tri sezone no ostavila je mnogo dublji trag.

'Njezina Wonder Woman omogućila mi je da vjerujem da mogu što god hoću i što je još važnije nisam se sramila što želim', kazala je Patty Jenkins, redateljica filma 'Wonder Woman' u kojoj ulogu superjunakinje tumači izraelska ljepotica Gal Gadot.

  • +19
Gal Gadot Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia