TKO BI REKAO

Lijepa glumica šokirala priznanjem: 'Sramila sam se svog tijela i nisam željela da ga itko gleda'

04.04.2018 u 19:39

Bionic
Reading

Nedostatak samopouzdanja muči gotovo sve žene koje se danas susreću s iskrivljenim idealom ženske ljepote, ali da i holivudske glumice pate od manjka samopouzdanja, pogotovo ljepotice poput Reese Witherspoon, u to je teško povjerovati. Ipak, glumica se u jednom intervjuu otvorila i priznala kako se u tinejdžerskim danima stidjela svoga tijela

Sjećate li se zanosne 'Plavuše s Harvarda' koja bi osvojila sve poglede gdje god se pojavi ili pak prpošne Madeline iz serije 'Male laži'? E pa fatalna glumica Reese Witherspoon nije oduvijek bila tako sigurna u svoj fizički izgled.

Tijekom intervjua povodom predstavljanja najnovijeg filma 'Nabor u vremenu' u kojem glumi jednu od tri čarobnice, zajedno s Oprah Winfrey i Mindy Kaling, Reese se prisjetila svojih tinejdžerskih dana kada je zakoračila u glumačke vode.

Baš kao i glavna akterica ove fantazije, mlađahne Meg, koju utjelovljuje glumica Storm Reid, Reese se morala suočiti s osjetljivim adolescentskim situacijama, a za nju je to bilo presvlačenje u javnosti.

Reese Witherspoon kao mala Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica je u intervjuu za Glamour priznala kako se 'dosta kasno razvila' te je zbog toga imala problema sa samopouzdanjem. 'Kada sam imala 14 godina sve druge djevojčice su već imale grudi, a mene je toliko bilo sram zbog toga što ih ja nemam', izjavila je Reese Witherspoon.

Holivudska ljepotica otkrila je i kako bi se uvijek skrivala u svlačionici dok bi presvlačila odjeću, tako da nitko ne vidi njezino tijelo. Sva sreća, ti su dani nesigurnosti iza njega, a nadamo se kako njezina najstarija kćer, 18-godišnja Ava Elizabeth Phillippe nema tih problema, posebno zbog činjenice što je lijepa Ava preslika svoje mame.

  • +10
Reese Witherspoon i Ava Phillippe Izvor: Profimedia / Autor: N.N.