POPUT BLIZANKI

Lijepa kći Reese Witherspoon svakim je danom sve sličnija majci

14.03.2018 u 13:32

Bionic
Reading

Ava Phillippe, kći glumaca Reese Witherspoon i Ryana Phillipea, svakim je danom sve sličnija svojoj lijepoj majci koja je za ulogu June Carter Cash u filmu 'Hod po rubu' dobila Oscara

Prelijepa tinejdžerica i njezina slavna mama ovih dana uživaju u Londonu, nakon što su se sjajno provele u obilasku grada, te su između ostalog posjetile uglednu galeriju Tate Modern, a bile su i na europskoj premijeri filma 'A Wrinkle in Time'. 

  • +10
Reese Witherspoon i Ava Phillippe Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Cure su bile prava senzacija na crvenom tepihu gdje su za svoje odlične stajlinge dobile samo pozitivne ocjene. Reese je odabrala ženstvenu svijetloplavu haljinu s retro vibrom, dok je njezina lijepa 18-godišnja kći blistala poput dive u mladenačkoj crnoj haljini s tamnocrvenim detaljima i trendi 'puf' rukavima. 

Reese je za E! Online rekla da je i sama svjesna nevjerojatne fizičke sličnosti.

  • +3
Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ljudi joj stalno prilaze pa su joj na jednoj od premijera čak i čestitali na uspjehu misleći da sam to ja', rekla je 'plavuša s Harvarda'. 

Inače, nakon što je serija 'Male laži' postigla neviđen uspjeh Reese Witherspoon se odlučila na novi projekt, u kojem će ponovno i sama glumiti, no ovoga puta s Jennifer Aniston. Priču o dvije novinarke prodala je Apple TV-u za najveći iznos u povijesti, a čelnici te kuće ne razmišljaju o neuspjehu!

Nova serija inspirirana je knjigom CNN-ovog reportera Briana Steltera, 'Top of the Morning', o jutarnjim 'televizijskim ratovima'. Aniston i Witherspoon glumit će novinarke u jutarnjem showu, a scenarij za dvije sezone, svakom s po deset epizoda, napisao je bivši producent 'Kuće od karata' Jay Carson.