MANDY MOORE

Lijepa brineta nije odoljela luksuznim tenisicama iznošenog izgleda za kojima luduju poznate ljepotice

09.11.2020 u 10:27

Bionic
Reading

Mandy Moore, američka glumica i pjevačica koje se mnogi sjećaju i iz tinejdžerskih hit filmova poput 'Spašeni!' ili 'Nikada se neću zaljubiti', plijeni poglede svojim cool kombinacijama gdje god da se pojavi

I kad nije na crvenom tepihu, Mandy Moore izaziva oduševljenje svojim cool stajlinzima.

  • +2
Mandy Moore Izvor: Profimedia / Autor: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lijepa brineta iza koje je brak s glazbenikom Ryanom Adamsom, pažljivo bira komade koji odgovaraju njezinoj osobnosti, pa samo niže fantastična casual izdanja jedno za drugim.

Zgodna Mandy nije promaknula fotografima dok se šetala u još jednom ležernom stajlingu za koji je dobila samo pohvale.

Statement kaput kockastog uzorka i oversized kroja, kakvi su već neko vrijeme must have među fashionisticama pametno je upotpunila zimskom varijantom Golden Goose Superstar tenisica ispunjenih krznom.

Golden Goose tenisice, osobito model Superstar čija je cijena oko dvije tisuće kuna veliki su hit među poznatim fashionisticama pa ih rado nose i Selena Gomez, Ana de Armas, Taylor Swift, Michelle Obama....

Usprkos dominaciji 'ružnih' tenisica popularnost Golden Goose tenisica prepoznatljivog iznošenog izgleda nimalo ne opada. Tome u prilog govore podaci modne platforme Lyst koja je najpoznatiji model Superstar, svrstala među pet najtraženijih tenisica ove godine.

Osnivači brenda Alessandro Gallo i Francesca Rinaldo za svoj model Superstar kažu kako su to tenisice koje su autentične budući da izgledaju kao da su već proživjele svoj život, a zaljubljenice u modu ih rado uključuju u svoje stajliš kombinacije.