TEŠKO IH JE NE PRIMIJETITI

Oni su uvjerljivo najstajliš par koji ste ikad vidjeli: Ikona stila i njen zgodni suprug plijenili pažnju na ulicama Velike Jabuke

09.11.2020 u 09:46

Bionic
Reading

Ovih dana nema se previše toga raditi u slobodno vrijeme. Nakon posla većina ljudi provodi vrijeme sa svojim najmilijima, kod kuće ili u šetnji. Istu rutinu imaju i brojne slavne zvijezde koje se trude maksimalno čuvati zdravlje u ovo vrijeme pandemije. Influencerica i ikona stila Olivia Palermo iskoristila je slobodan dan za šetnju sa suprugom, manekenom Johannesom Hueblom

Olivia Palermo i Johannes Huebl slove za jedan od najbolje odjevenih parova, a kako i ne bi kad su cijeli život u modnim vodama. Njih dvoje itekako znaju što rade kada je moda u pitanju.

Olivia je svoje ime izgradila na temelju jedinstvenog osjećaja za modu i poznanstava koja je stjecala na njujorškim zabavama, što je rezultiralo time da se za njezinu prisutnost na modnim revijama bore vodeći modni brendovi, dok je Johannes svoju karijeru gradio na modnim pistama.

Zato nas nije nimalo iznenadilo kada smo zaljubljene golupčiće uočili u šetnji New Yorkom, u kojem žive i rade, savršeno dotjerane od glave do pete. Slavni bračni par, koji je sudbonosno 'da' izgovorio u lipnju 2014., nije prošao neprimijećeno na ulicama Velike Jabuke.

Johannes se za šetnju sa svojom lijepom suprugom odlučio za običnu bijelu majicu i bijele traperice u kombinaciji sa sivim sakoom i elegantnim cipelama od brušene kože dok je slavna brineta i ovog puta spojila nekoliko must have komada. Olivia je maslinastu mini haljinu širokog kroja uskladila s visokim crnim čizmama do iznad koljena, zelenom jaknom krupnog vichy uzorka s potpisom modne kuće Max & Co., torbicom zmijskog uzorka i sunčanim naočalama Jimmy Choo.

  • +2
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U pauzama od šetnje slavni par nije mogao odoljeti a da ne napravi koji selfie i zabilježi trenutak za obiteljski album, ali i za svoje pratitelje na društvenim mrežama.