laskavi kroj

Lepršava i ugodna: Ova ženstvena haljina iz H&M-a stvara efekt ravnog trbuha

20.07.2023 u 11:45

Bionic
Reading

Čipkasta maksi haljina iz H&M-a laska figuri nabranim dijelom u području prsa, elegantnim A-krojem suknje te ženstvenim križanim naramenicama na leđima

Žene s tzv. figurom tijela u obliku jabuke nerijetko se žale na nesavršenosti u području trbuha te traže haljine koje će im svojim lepršavim krojem pružiti osjećaj ugode i opuštenosti. Ako se osjećate nelagodno u uskim haljinama koje ističu trbuh, obožavat ćete ovaj H&M-ov model koji laska figuri!

Najbolje i najgore tkanine za ljetne vrućine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

H&M-ova maksi haljina s čipkom blago je nabrana u predjelu trbuha, nakon čega se širi poput zvona. Uz to, razmak između gornjeg dijela i suknje stvara efekt većih grudi, istovremeno pružajući dojam ravnog trbuha.

Suknja A-kroja k tome izdužuje noge i balansira siluetu tijela kod žena s nešto širim ramenima, koja su uobičajena pojava na tijelu u obliku jabuke. U sužavanju linije u prilog idu i šarmantne križane vezice na leđima, a koje su neodoljivo ženstvene i laskave.

Ovaj model dostupan je u veličinama od 32 do 54, a dolazi u tri boje - klasičnoj crnoj, nježnoj svijetloplavoj te žutoj, jednoj od najomiljenijih ljetnih odabira.

jedinstveni modeli

Haljine s 'wow' efektom: Ovo su najefektniji modeli omiljenih high street brendova

Pogledaj galeriju
30 days of summer