i ovaj put održala modnu lekciju

Lejla Filipović: Top izdanje za uživanje na zimskom zubatom suncu

22.12.2023 u 21:20

Bionic
Reading

Duga ili kratka haljina, kombinezon ili pak casual kombinacija - bivšoj misici i supruzi glumca i voditelja Tarika Filipovića baš sve stoji kao saliveno

Kožna jakna oduvijek je bila oličenje 'cool stila'. Buntovničkim izgledom i svestranim karakterom svoje mjesto je pronašla u ormarima filmskih buntovnika i rokera, ali i umjetnika i dama koje prate modne trendove.

Lejla Filipović je prilikom obilaska Gornjeg grada u Zagrebu pozirala za Instagram odjevena u ležernu i vrlo nosivu kombinaciju odjevena u komade bez roka trajanja.

Za sunčani zimski dan odjenula je kožnu jaknu motociklističkog izgleda u kakvoj smo je ranije viđali u raznim prigodama. Ovog puta ju je iskombinirala uz traperice trapez kroja s visokim strukom, crnom majicom i crnim čizmicama noseći u ruci sivu torbicu, skrivajući lice iza trendi sunčanih naočala.

Poznato je da Lejla ne voli rabljenu robu i ne kupuje ni na buvljacima ni secondhand trgovinama. Njezina slatka modna opsesija su cipele, a svoj stil je svojedobno opisala kao 'klasik' kombiniran' s modernim detaljima'.

NA REVIJI ROBERTA SEVERA

Lejla Filipović očitala modnu lekciju i pokazala da mala crna haljina nikada ne izlazi iz mode

Pogledaj galeriju