S POTPISOM JW ANDERSONA

Otkačene natikače Lejle Filipović trenutno su na sniženju, ali postoji jedan problem...

30.09.2023 u 17:11

Bionic
Reading

Poznata po svom odličnom smislu za modu, Lejla Filipović ni ovoga puta nije pogriješila, odabravši poprilično hrabar model sandala od trapera koje se trenutno nalaze na sniženju, no na poznatoj stranici na kojoj se prodaje brandirana odjeća, ostao je tek broj 35

Modni vizionari svake sezone nas iznenade novim ekstravagantnim komadima koji izazovu veoma podijeljene reakcije. Dok se jedni u njih zaljube na prvi pogled, drugi ih ne mogu vidjeti 'nacrtane'.

Istu su sudbinu prošle uggsice, crocsice, japanke na petu te brojne druge omražene i istovremeno trendi cipele koje su se tijekom godina pojavljivale na modnoj sceni, a u tu kategoriju definitivno možemo svrstati i neobične sandale u kombinaciji trapera i zlatnih detalja na široku petu, za koje je zaslužan, a tko drugi nego J.W. Anderson.

Njegove kožne natikače nalik klompama bile su pravi hit prije dvije sezone, stoga ne čudi da su se modne ovisnice raspametile i za ovim modelom.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX

Nije im odoljela ni naša Lejla Filipović, koja je u njima već šetala ovog ljeta u svom Dubrovniku. Tada je odabrala krem mini suknju u kombinaciji s običnim sivim T-shirtom.

Ipak, nova kombinacija sa cropanim hlačama na razne prugice i bijela košulja bile su pun pogodak za ove sandale koje će, zbog dolaska jeseni, biti još tek kratko vrijeme nosive.

Inače, ove se sandale trenutno nalaze na sniženju, i ako su vam zapele za oko, imat ćete sreće jedino ako imate nogu poput Pepeljuge, broj 35, jer se na My Theresi mogu naći jedino u tom broju.