TJEDNI HOROSKOP

Lavovi će biti zvijezde svakog društva, Bikovi će imati problema s kratkim fitiljem, dok je pred Škorpionima zabranjena pustolovina

12.08.2019 u 06:28

Bionic
Reading

Za Bikove će naredni tjedna biti buran mučit će ih kratak fitilj pa bi mogle neopravdano planuti. Probleme u vezi mogu očekivati Vodenjaci, dok će Lavovima sve ići od ruke, ali će biti skloni pritjerivanju – u svemu. Vage nemaju razloga za brigu jer im se osim redovnih izvora smiješi i mogućnost dodatnog prihoda

Ovnovi će biti dobro raspoloženi i željni akcije, stalno će tragati za novim zbivanjima i uzbuđenjima. Vedrom komunikacijom učvrstit će odnos s voljenom osobom i izbjeći nesporazume. Trebali bi pripaziti da ih zadovoljavajuće stanje na računu ne dovede u iskušenje prevelike potrošnje.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovima će fitilj biti kratak, pa bi mogli više puta neopravdano planuti. Srećom po budućnost veze, partner će imati razumijevanja za njihovo krhko mentalno stanje. Korisni poslovni kontakti pomoći će im više no što misle dok će grupni projekti uspijevati bolje od individualnih.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će biti raspoloženi za druženje i uživati u prijateljskom okruženju. Odlazak na bazen ili plažu bit će odličan način sklapanja novih poznanstava. U ovo razdoblju zanimat će ih samo strast i tjelesna privlačnost. Pažljivijim odnosom prema zarađenom novcu izbjeći će neugodne situacije. U ovom vam je trenutku najpotrebnije temeljito punjenje baterija.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi će pozornim promatranjem i slušanjem doznati što im je činiti u odnosu s voljenom osobom. Trebali bi postupiti u istinskom račjem stilu i udovoljiti tuđim potrebama. Na društvenom planu bit će vrlo aktivni i doći u dodir s mnogim zanimljivim ljudima, a godit će im i promjena sredine.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Puni samopouzdanja i optimizma, Lavovi će rado organizirati masovna druženja ili pohoditi zabave bilo u mjestu gdje ljetuju, bilo u prebivalištu. Smisao za humor i nesputana erotičnost učinit će ih omiljenima u svakoj sredini. Solidni prihodi, poklon ili nasljedstvo držat će ih u plusu, no htjet će ga poništiti pojačanim trošenjem. Najveća opasnost prijeti im od neredovnog spavanja i od pretjerivanja u jelu i pilu.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Povećana osjetljivost na nejednakost i nepravdu navest će Djevice da preispitaju svoj odnos s voljenim ili ponekim prijateljem. Privremenom zatišju na poslovnom planu bliži se kraj. Do njih će doći informacija koja se može pretvoriti u zaradu.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kod Vaga će se potreba za slobodom sukobljavati sa željom za pripadnošću. Srećom, s prikladnom osobom jedno ne mora isključivati drugo, a baš takva je nadohvat ruke ili već pored vas. Uskoro će vidjeti i da im se trud u poslu itekako isplatio. Dobra vijest je da na novčanom planu Vage nemaju razloga za brigu jer im se osim redovnih izvora smiješi i mogućnost dodatnog prihoda.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Razdvojenost od partnera mogla bi Škorpione potaknuti na upuštanje u zabranjenu pustolovinu. Iako možda osjećaju da je došlo do zahlađenja odnosa, nema smisla povlačiti destruktivne poteze. Loše raspoloženje tjerat će ih na nezdrave postupke - kao da se žele osvetiti sami sebi zbog nečeg neodređenog.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sretno razdoblje Lava i dalje podaruje Strijelcima pozitivna iskustva. Slobodne bi mogla nenadano pogoditi Amorova strijela, ili čak više njih iz različitih smjerova. Zauzetima će i romantika i pohota prema partneru biti na vrhuncu. Puni energije i poleta, poželjet ćete prekoračiti granice izdržljivosti - i pogriješiti.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarčevi dopuštaju voljenoj osobi mnogo slobode, ali ona bi mogla pomisliti da su izgubili zanimanje za nju. Isto upozorenje vrijedi i za Jarce koji su smanjili intenzitet udvaranja simpatiji. Radna motivacija im je niska, ali ubrzo će porasti. Zakasni li plaća ili honorar, smireno provjerite u čemu je problem.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mnogim će Vodenjacima veza biti u neslavnom stanju. No kao promisle, uvidjet će da im je voljena osoba saveznik, a ne suparnik. Uz malo sreće, i ona će zaključiti isto. Puno će razmišljati o financijskom stanju i o smjeru kojim im se kreće karijera. Pesimizam će polako ustupati mjesto optimizmu, a ovaj je kolovoz samo prolazna lošija faza.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Većina ljubavnog života kod Riba će se odvijati u mašti, koja je notorno nestabilna platforma. Netko bi im se mogao udvarati preko društvenih mreža s lažnog profila, a također b im mogao netko pristupiti s poslovnim prijedlogom koji je nezakonit ili neisplativ(ili oboje).

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia