ZVIJEZDA 'SUMRAKA'

Lautner sve zaljubljeniji

07.01.2011 u 14:09

Bionic
Reading

Prijatelji mladog glumca uvjereni su da će njegova veza s ljupkom kćeri slavnog glazbenika Phila Collinsa biti još intenzivnija

Taylor Lautner (18) i Lily Collins (21) zajedno su već nekoliko mjeseci, a kako kažu njihovi prijatelji, miljenik ženskih fanova sage Sumrak jako je zagrijan za lijepu glumicu.

Uvjereni su da će ljubav biti još čvršća nakon što zajedno krenu promovirati film 'Abduction' na čijem snimanju su se i upoznali. Lily je tad bila u vezi, no nije mogla odoljeti zgodnom Tayloru.

'Lily se nije planirala zaljubiti, no takve se stvari ne mogu planirati. Oni su se upoznali na setu filma i kliknuli. Sjajno se slažu i mislimo da bi njihova ljubav mogla biti samo jača. Naravno, premladi su i još se puno toga može dogoditi, no kako stvari stoje, mogli bi još dugo biti zajedno. Osim toga, uskoro će zajedno promovirati film 'Abduction', što bi ih još više moglo povezati', rekao je jedan izvor.

Iako još uvijek nisu potvrdili da su u vezi, Taylor je nedavno ispričao da je upoznao Lilyinog oca i laknulo mu je kad je Phil Collins, inače vrlo strog kad su u pitanju Lilyini dečki, indirektno dao zeleno svjetlo.

'Philu se Taylor svidio. Čini mu se kao pristojan i dobar momak za Lily', otkrio je jedan izvor.

Inače, Lautnerovo se ime povezivalo i sa slatkicom Selenom Gomez, navodnom novom curom Justina Biebera, te plavokosom country pop zvijezdom Taylor Swift koja je nedavno prekinula s holivudskim ljepotanom Jakeom Gyllenhaalom