VAŠ SUD, NAMA ZAKON

Lana Jurčević je hrvatska boginja seksipila

31.12.2010 u 11:14

Bionic
Reading

Dok smo mi mudrovali nad galerijom najseksi Hrvatica 2010, diveći se svakoj njihovoj savršenoj ravnini, krivini i oblini, vi ste revno, a neki i prerevno glasali. Da vidimo što ste odlučili

Najseksi Hrvatica 2010. godine ili, štoviše, boginja seksipila u Hrvatskoj je Lana Jurčević! Od nevjerojatnih više od 17.000 glasova, Lana je dobila jednako tako nevjerojatnih 11.264 glasova.

Ne znamo je li Lanin seksipil začarao mase čitatelja ili tek pokojeg zaluđenog fana koji je dane i noći provodio uz anketu, u diskreciji vlastita četiri zida kličući svoju ljubav klikanjem na ime svoje tihe patnje, no sasvim nam je jasno da je na djelu neka čudnovata vrsta 'zaljubljenog buga'.

U prostoru realnih brojki, miljama i znamenkama daleko od Lane, smjestila se dojučerašnja tinejdžerica, a sad nova zvijezda seksi rubrika Franka Batelić sa 1.783 glasa, čak 700 glasova više od Seve nacionale, dojučerašnje vladarice seksipila naših prostora i šire.

Na četvrtom mjestu je Iva Jerković, a slijedi je Jelena Rozga koja je ovoga ljeta doživjela pjevački boom, s čime ruku pod ruku ide urođen joj, naizgled krhki i elegantni, gotovo porculanski seksipil.

Dojma smo da je Nikolina Pišek, koja se smjestila tek koračić ispod zlatne sredine, u ovoj godini ponešto izgubila na seksipilu ili na fanovima, što ne čudi budući da se više bavila ljubavnim usponima i padovima nego druženjem s foto objektivima.

Slijede opako seksi Žanamari čije vrijeme, uvjereni smo, tek dolazi, Vlatka Pokos koja je, iako je najstarija u društvu odabranih, prikupila vrlo solidan broj glasova te Lana Klingor koja, na krilima krilatice 'važno je sudjelovati', zatvara top 10.

Za kraj, umjesto zaključka, nudimo vam uvid u anketu i dijelak vrućih ljepota 2010. godine u galeriji. Uz želje, naše i vaše, za gomilom vrućih fotografija postojećih i sasvim novih ljepotica u 2011. godini.