SKUPI TRETMAN LJEPOTE

Kylie potrošila 82.000 dolara u wellnessu

14.04.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Pop princeza Kylie Minogue je pljusnula čak 82.704,44 dolara na tretman ljepote i protiv starenja na odmoru u Španjolskoj

Pjevačica koja je nedavno priznala da je isprobala botoks provela je dva tjedna u wellness centru u Sierra Helada Natural Parku u Španjolskoj. Ondje je svom tijelu ugađala raznim tretmanima, od čega je 6.203 dolara utrošeno na lice, a osim toga je zatražila posebnu makrobiotičku prehranu kojoj se posvetila otkako je preboljela karcinom.

'Bila je oduševljena ovim mjestom, a brigu o sebi vidi kao pametno ulaganje. Šest je mjeseci odlazila na kemoterapije, a naša joj klinika, osim anonimnosti, omogućava i brigu o zdravlju. Išla je na razne masaže i hidroterapije, ali najviše je ovdje bila zbog makrobiotičke prehrane i tretmana za pomlađivanje', rekao je izvor iz klinike za News of the World.

Tretman lica od 6.203 dolara rezultira 'peglanjem' bora i mlađim izgledom kože. Pacijentu se pod kožu ubrizgava njegova vlastita krv kako bi se stanice stimulirale na proizvodnju kolagena, elastina i kako bi zadržale što više vode.

Budući da je nedavno izjavila da se ne namjerava pomlađivati botoksom i da želi izgledati prirodno, očito je pronašla način kako izgledati još prirodnije