GODINE JOJ DOBRO STOJE

Kylie Minogue slađa no ikad

25.05.2009 u 09:50

Bionic
Reading

Prelijepa pjevačica Kylie Minogue svakim novim izlaskom u javnost pokazuje da s godinama izgleda sve bolje i bolje, stoga i ne čudi što je žele kako na koncertima i raznim eventima, tako i na reklamama

Zadnja u nizu reklamnih kampanja u kojima je Kylie posudila svoj lik je za španjolsku tvrtku Tous koja se bavi proizvodnjom nakita.

U seksi haljinici od ružičastog satena ukrašenoj bogatim nizovima bijele čipke i srebrnim štiklama, Kylie reklamira luksuzni nakit. Zavodljiva pogleda, zagrljena s medom, zaokupljena uživanjem u torti i koktelu ili jednostavno zavaljena na krevetu, Kylie ponosno pokazuje narukvice, ogrlice, prstenje i naušnice španjolskih dizajnera.

Osim u reklami, Kylie je ovih dana zabljesnula i na filmskom festivalu u Cannesu gdje je nastupila na VIP Room partyju odjevena u crni šljokičasti body, mrežaste čarape i crni šeširić s diskretnom čipkom koja prekriva lice. Nakon toga, minijaturna pjevačica nastupila je odjevena u crni kombinezon s dimijama, dok je lice prekrila srebrnom maskom.

Pjevačica kojoj od milja tepaju 'džepna Venera' pokazala je u Cannesu još pažljivo odabranih oprava u kojima je zasluženo plijenila pažnju. Za modni party kreatorskog dvojca Dolce & Gabanna odjenula je tako nabranu mini haljinu boje fuksije i zlatne sandale, a za druženje na još jednom od brojnih događanja kojima je ovih dana Cannes obilovao Kylie je navukla jednostavnu sjajnu crnu haljinicu prošaranu srebrnim linijama i odgovarajuće crne štikle ukrašene svjetlucavim kamenčićima.