ZNA KAKO PRIVUĆI POZORNOST

Kylie Jenner ponovno izazvala pomutnju: Za ovu je objavu u samo nekoliko sati skupila više od 4 milijuna lajkova

23.02.2021 u 22:19

Bionic
Reading

Najmlađa sestra iz klana Kardashian-Jenner itekako zna kako privući pozornost na društvenim mrežama gdje ima rastuću 'sljedbu'

Mlada milijarderka silno je bogatstvo stekla zahvaljujući svojim kozmetičkim proizvodima, a veliku popularnost duguje upravo društvenim mrežama.

Premda su je bezbroj puta optužili kako fotošopira svoje fotografije te da u stvarnosti izgleda posve drukčije, 23-godišnja Kylie Jenner ima svoje brojne fanove koji iz dana u dan prate njezine objave na Instagramu gdje ima nevjerojatnih 217 milijuna obožavatelja.

Ponovno je izazvala neviđenu pomutnju nakon što je objavila nekoliko fotografija u sivom kratkom topu i pripijenoj uskoj suknji, koja je otkrila vitki struk poduzetnice i članice najpoznatije reality obitelji na svijetu.

  • +11
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

U samo nekoliko sati Kylie, beauty mogulica i osnivačica kozmetičke kompanije Kylie Cosmetics, skupila je čak više od 4 milijuna lajkova!

Inače, prošloga je mjeseca završilo snimanje posljednje sezone realityja 'Keeping Up With The Kardashians' koji je proslavio ovu obitelj. Reality se snimao 15 godina, a kao znak zahvalnosti svakom od 30 zaposlenika sestre Kim, Khloe i Kourtney i njihova majka i menadžerica Kris Jenner poklonile su jedan Rolex sat. Ekipa sa seta priznala je kako je s obitelji bilo zabavno raditi, a kako je pisao TMZ zaposlenike su skupocjeni darovi potpuno oduševili.

Prva sezona showa emitirana je 2007. godine. U rujnu prošle godine Kardashianke su šokirale obožavatelje najavivši kraj reality showa nakon 15 godina, a posljednja epizoda trebala bi biti emitirana na proljeće. Televizija E! u izjavi je poručila kako poštuje 'odluku obitelji da živi svoj život bez kamera'.