na floridi

Kuhinja Gisele Bündchen koja spaja nespojive trendove u savršen sklad

19.12.2023 u 13:41

Bionic
Reading

Pri dizajniranju kuhinje važno je spojiti funkcionalnost i estetiku, a Gisele Bündchen otkrila je kako izgleda kuhinja u njezinom najnovijem domu koji je kupila nakon rastave od Toma Bradyja

Popularna manekenka Gisele Bündchen ne skriva da u njezinom životnom stilu veliku ulogu imaju i zdrave navike. Osim tjelovježbe, Gisele je jako strastvena i u vezi hrane koja je ključna za njezin način života. Pokazujući pratiteljima jedan zanimljiv recept, manekenka je pokazala i djelić svoje kuhinje koja je zainteresirala ljubitelje uređenja interijera.

Drvo je svestran i bezvremenski element u uređenju kuhinja, a u prostor unosi toplinu i prirodnu estetiku. Drveni ormarići čine osnovu kuhinje popularne Brazilke, a kako bi svoju kuhinju učinila posebnijom odlučila je zidove obojati plavom bojom.

Odabrala je popularnu nijansu 'petrolej plave' koja je sve popularnija u interijerima, a dizajneri ju koriste na različite načine. Kuhinje ove nijanse nisu neka novost, a zidovi kakve ima Gisele unose umirujuću atmosferu u ambijent njezine kuhinje. Suptilna, ali osvježavajuća nijansa plave ne samo da potiče opuštajuću atmosferu, već i neprimjetno upotpunjuje moderan i tradicionalan dizajn, što čini ovu kuhinju istovremeno i cool i tradicionalnom.

I dok su donji elementi drveni, gornje elemente prekrivaju bijele fronte visokog sjaja. Veliki otok izrađen je od talijanskog kvarca, a skriva i ugrađeni mini bar.

Dom Gisele Bundchen Izvor: Društvene mreže / Autor: Top10RealEstateDeals

Ova zanimljiva kuhinja dio je najnovijeg imanja od 7,5 hektara u Southwest Ranchesu na Floridi za koje je izdvojila 11,5 milijuna dolara. Luksuzna kuća ima čak devet spavaćih soba, nekoliko sportskih terena i veliki 'infinity' bazen, a nalazi se otprilike sat vremena zapadno od njezine vile na Surfsideu, preko puta imanja Toma Bradyja.

KUĆA ZOE SALDANE

Ova efektna kupaonica rijetko će koga ostaviti ravnodušnim

Pogledaj galeriju