NOVI IZAZOV

Kristen Stewart u pripremama za ulogu Joan Jett

31.01.2009 u 20:00

Bionic
Reading

Kristen Stewart, 18-godišnja glumica koja igra Bellu Swan u hit-filmu 'Sumrak', počela se pripremati za novi glumački izazov - ulogu Joan Jett u biografskom filmu o kultnom ženskom rock bendu iz 70-ih, The Runaways

Kristen, koju u ožujku čeka snimanje 'Mladog mjeseca', nastavka 'Sumraka' prema knjizi Stephenie Meyer, nedavno je na festivalu Sundance s velikim uspjehom predstavila svoj novi film 'Adventureland', a pred ambicioznom glumicom je novi angažman. Savjesna Kristen ništa ne prepušta slučaju, pa se već počela pripremati za snimanje filma o legendarnoj rokerici.

'Za Novu godinu sam satima pričala s Joan. Mislim da je ona nevjerojatna i sretna sam zbog angažmana. Jako sam uzbuđena zbog ove uloge', rekla je Kristen koja je ozbiljno prionula na rad.

Jett je bila frontgirl The Runaways, benda koji je bio na vrhuncu popularnosti u 70-ima, zaslužnog za hitove 'Cherry Bomb, 'Queens of Noise', 'Neon Angels (On the Road to Ruin)' i 'Born to Be Bad'. Osim Joan Jett, članice benda su bile Lita Ford, Sandy West, Cherie Currie i Jackie Fox

'The Runaways' će se snimati tijekom ove godine ovisno o Kristeninom rasporedu za 'Mladi mjesec', čija je premijera već najavljena za studeni 2009. Film će režirati Floria Sigismondi koja se dosad bavila snimanjem glazbenih spotova.

Redatelj 'Mladog mjeseca' je Chris Weitz ('Zlatni kompas') koji je zamijenio Catherine Hardwick