popust do čak -30%

Kreće ljetno sniženje koje će posebno razveseliti sve ljubiteljice kvalitetnih modnih komada!

18.07.2022 u 11:23

  • +8

Ara Shoes

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Ara Shoes modeli obuće i torbica sada su na popustu do čak -30%!

Najtopliji mjesec tek je počeo, a pred nama su ljetni dani koje ćemo s veseljem provoditi u laganijim outfitima i sandalama. Upravo bez dobrog para obuće ljeto pred nama čini se nezamislivo, a osim estetike, šetnja po vrućinama zahtjeva udobnost i kvalitetu. Investiranje u dobar par obuće uvijek je pametna odluka, a još nam je draže kada modele koje smo mjesecima gledale imamo priliku kupiti po cijenama nižim i do 30%.

Ljubiteljice shoppinga već dobro znaju kako se na takvim sniženjima isplati loviti one najkvalitetnije i najbolje modele koji su uvijek nosivi, a po prihvatljivijim i primamljivim cijenama. Idealna prilika za takvu avanturu je i ljetno sniženje u ara Shoes koje počinje 15. srpnja s trajanjem sve do 13. kolovoza. Akcijska prodaja s popustom do -30% odnosit će se na kolekciju obuće i torbica pa osim dobrih sandala ili klasičnih cipela uz svaki par možete odabrati i neku od prekrasnih torbica. Ako ste u potrazi za modelom koji ćete moći nositi u većini prigoda i koji će se lako prilagođavati svim kombinacijama, onda su za vas stvorene sandale u crnoj ili bež boji dok za ljubiteljice nešto većih potpetica u ponudi ne nedostaje zavodljivih i elegantnih modela kao i onih s umjerenom petom koje lako možete kombinirati za svakodnevne prigode i odlazak na posao.

Akcijska prodaja s popustom do -30% odnosi se na kolekciju proljeće/ljeto 22 te sve modele obuće i torbica. Popust traje od 15.07.22 do 13.08.2022 u svim ara Shoes trgovinama.