FUTURISTIČKI LOOK

Kreacija koja je sjajno naglasila Frankinu vitku figuru krije vrlo zanimljivu priču sa snažnom porukom

25.04.2022 u 10:24

Bionic
Reading

Pjevačica Franka Batelić, članica žirija ovogodišnjeg 'Plesa sa zvijezdama' koja je 2009. godine odnijela pobjedu u tom popularnom showu, za svoj je sinoćnji stajling dobila samo pohvale

Lijepa Rapčanka za svoj je look u 'Plesu sa zvijezdama' dobila samo niz komplimenata, a na svom je Instagram profilu, pjevačica otkrila i kako je nastala njezina upečatljiva kreacija s jakim futurističkim prizvukom.

'Posebno me veseli što u večerašnjoj epizodi 'Plesa sa zvijezdama' nosim 'Future F' korzet i kombinezon napravljeni od sustainable materijala koji predstavljaju budućnost u modi! FutureF prvi je 3D printani odjevni predmet u Hrvatskoj! Tko bi drugi došao na ovu ideju nego moja Jasenka Tudor Bevanda, a sve je teklo u četiri faze: 1. 3D scan mog tijela 2. dizajn korzeta i programsko modeliranje 3. printanje korzeta na 3D printeru (@filament3dcro) 4. dizajn kombinezona (@kriedesign) izradjenog od poliestera nastalog recikliranjem plastičnih boca. I tu nije kraj, nosim i 3D printani nakit', napisala je Franka pored fotografije na kojoj pozira u ovoj neobičnoj kombinaciji koja joj je odlično pristajala.

Look s hvale vrijednom ekološkom porukom, oduševio je Frankine brojne obožavatelje kojima se njezin pristup modi jako svidio.

  • +13
Ples sa zvijezdama, 7. epizoda Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja

'Kreacija koju nosite, dakle, spaja nove tehnologije, modu i samoodrživost - recikliranje, i sve to u našoj omiljenoj emisiji 'Ples sa zvijezdama' u kojoj ste i vi bili pobjednica. Pa, može li bolje ? E ne može. Čestitam!', glasila je jedna poruka.

'Wow, prelijepa', 'Znači, nemam riječi', 'Predivna, lijepa, zgodna, elegantna i uvijek svoja', nisu štedjeli riječi hvale Frankini obožavatelji.

  • +7
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Inače, u nedavnom intervjuu za tportal, Franka je otkrila i da njezin sinčić Viktor obožava gledati 'Ples', a posebno Domeniku.

'Svake nedjelje kaže: 'Mama ide na 'pes', mama 'byeeee'.' Tako da mu je to već postalo normalno. Mislim da više od mene na televiziji voli Domeniku (smijeh), posebno njezinu salsu, koju smo morali bezbroj puta pogledati...', rekla je Franka.