PONUDA IZ TRGOVINA

Idealni za sve prigode: Pronašli smo efektne topove s kojima ćete tako lako složiti chic stajling

24.04.2022 u 21:59

Bionic
Reading

Devedesete godine pokazale su se desetljećem koje ne prestaje davati vruće sezonske trendove, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govori aktualna ponuda topića na policama trgovina

Često u obilju odjeće koje imamo u ormaru posegnemo za provjerenom odjevnom kombinacijom kao što su traperice i efektan primjerak topića koji je u stanju podignuti stajlinge bolje od bilo kojeg modnog dodatka ili cipela.

Baš kao što je slučaj s brojnim komadima na modnoj sceni i efektni modeli topića kakvi mame s polica trgovina pribjegavaju nostalgičarskim tendencijama.

  • +21
Efektni topići Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Najbolji primjer toga je nova popularnost topića kakvi su drmali modnom scenom 90-ih i početkom milenija. Verzije topića od prozirnih materijala ukrašene efektnim uzorkom ili inačice na jedno rame, osim polica trgovina danas naveliko krase stajlinge zaljubljenica u modu.

Zahvaljujući popularnim dizajnerskim imenima poput Albanke Nensi Dojake, zavodljivi topići s vezicama i upečatljivim prorezima danas su itekako poželjni, baš kao i topići nalik korzetima koji podjednako naglašavaju figuru.

Svim aktualnim modelima retro estetike zajednički je upečatljiv izgled zahvaljujući kojemu su u stanju podići i najjednostavniju odjevnu kombinaciju, a u prilog tomu dovoljno govore stajlinzi jednih od najutjecanijih street style zvijezdi današnjice.