OBOŽAVATELJI JE HVALE

'Savršenstvo': Nikad zavodljiviji stajling Maje Šuput izazvao je brojne komentare

25.04.2022 u 09:24

Bionic
Reading

Maja Šuput u ovogodišnjem je izdanju 'Plesa sa zvijezdama' preuzela ulogu voditeljice, a iz emisije u emisiju izaziva pozornost i svojim glamuroznim izdanjima

Mama dječačića Blooma, koji je prošloga mjeseca proslavio prvi rođendan, ne krije da obožava modu pa se rado iz emisije u emisiju prepušta u ruke Marka Grubnića, stilista koji ju je ovoga puta pretvorio u glamuroznu divu.

Plavokosa Zagrepčanka ponovno je oduševila svoje fanove raskošnom haljinom smjelog kroja, za koju je dobila pregršt komplimenata.

Haljina od sjajuckave tkanine asimetričnog kroja pokazala se punim pogotkom, a posebnost joj je dao neobičan top, kao i trendi puf rukav samo na jednoj strani ove upečatljive kreacije.

  • +4
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Vitke noge Maja je naglasila i odvažnim rasporkom i jednostavnim seksi sandalama s remenčićima, a stajling o kojem će se dugo pričati zaokružila je i klasičnim bobom s elegantnim razdjeljkom po sredini.

Dakako, nije trebalo dugo čekati na pohvale Majinih fanova, oduševljenih viđenim.

'Prekrasna haljina i frizura!', 'Savršenstvo', 'Uvijek glamurozna', pohvalili su je na Instagramu njezini brojni obožavatelji.