UDOBNE I ELEGANTNE

Kraljica ulične mode vjerna je ovim mokasinkama već godinama

06.04.2023 u 15:09

Bionic
Reading

Popularne loaferice ili mokasinke već su nekoliko sezona na modnoj sceni, a njihovoj se dominaciji ne nazire kraj

Iznimno udobne, svestrane i praktične, popularne loaferice na tronu su popularnosti već neko vrijeme, što nije nikakvo čudo jer su genijalna alternativa za sve one koji u kategoriji ravne obuće nisu baš oduševljeni tenisicama, ali ni balerinkama.

Mokasinke su omiljeni modni izbor i slavnih ljepotica poput Hailey Bieber, Kendall Jenner, Belle Hadid, Taylor Swift... Među njima je svakako i Katie Holmes, po mnogima neokrunjena kraljica street stylea, koja u svoje casual modne kombinacije uključuje upravo i loaferice.

  • +4
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Udobne i chic, zvijezda 'Dawson's Creeka' s puno ih stila nosi i s haljinama, trapericama, joggericama, ležernim hlačama širokih nogavica...

Nosila ih je tako s trapericama i oversized džemperom, a samo nekoliko dana ranije stilizirala ih je uz lepršave kratke hlače i zelenu prošivenu jaknu. Poznatu brinetu vidjeli smo u ovom modelu i u kombinaciji s dugim crnim kaputom i trapericama, kao i s cool bež dolčevitom i crnim hlačama kraćih nogavica.

  • +19
Katie Holmes u mokasinkama Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svestranost mokasinki i njihova nosivost tijekom cijele godine ono je što ih čini neophodnim za zaljubljenice u modu jer u trenu podižu svaki look.

Fashionistica Taylor Swift voli ovakve modele pa smo je vidjeli i u loafericama s potpisom Louboutina na početku njezine spektakularne turneje Eras Tour.

Ako niste skloni trendovskim komadima, izbjegavajte robusne modele debljih potplata no ovakve kakve voli Katie bezvremenske su mokasinke koje nikad neće izaći iz mode pa slobodno investirajte u takve varijante jer ćete ih nositi godinama.