OMILJENI MODEL

Tihi luksuz sve je popularniji, a ova torba sada ga najbolje opisuje

06.04.2023 u 11:59

Bionic
Reading

Pod kreativnim vodstvom Matthieua Blazyja, talijanska Bottega Veneta predvodi brigu o tihom luksuzu. Za neupućene, ovaj minimalistički trend svodi se na isticanje nenametljivih, luksuznih komada koji su u stanju izdržati test vremena (i stotine nošenja), a najbolji primjer ove modne filozofije danas je torba Andiamo

S kultnim intrecciato tkanjem po kojem je kuća poznata, torba Andiamo odmah je prepoznatljiva kao djelo modne kuće Bottega, Veneta, a krasi ju i ukrasnu kopča s metalnim čvorovima plus ručke na vrhu i odvojivi remen za nošenje preko tijela.

  • +8
Andiamo Bottega Veneta Izvor: Profimedia / Autor: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Nova ‘it’ torba na modnoj sceni dostupna je u maloj, srednjoj i velikoj veličini i bogatom rasponu prigušenih boja, uključujući nijansu fondant lukusznog dojma, čiji je naziv posuđen od talijanskog gelata od tamne čokolade.

Ispostavilo se da je ova nijansa omiljenom kod gotovo svake slavne osobe koja se do sada pohvalila Andiamo torbicom u ruci - od oskarovke Michelle Yeoh, britanske manekenke Rosie Huntington-Whiteley pa sve do zvijezde ‘Euforije’, Jacoba Elordija.

Casual izdanja 25- godišnjeg australski glumca gotovo uvijek krase prepoznatljivi modeli dizajnerskih torbica preko ramena, a ovih dana na ulicama Los Angelesa ponosno nosi novi adut iz Bottega Venete.  

Razigrani, ali elegantni model Andiamo – što na talijanskom znači 'idemo'– uključuje Blazyjevo temeljno načelo 'vještine ručne izrade u pokretu', mantru koja utječe na njegov dizajn baš svake sezone.

Iz brenda poručuju da dinamičan dizajn torbe predstavlja 'viziju za svakodnevni život sa stilom'.

Pedantno i s velikom pažnjom izrađena u ateljeu Bottega Venete od teleće kože tanke poput papira. Uz to, silueta nove torbice predstavlja svjež pogled na intrecciato, prepoznatljivu tehniku tkanja modne kuće.