prepoznatljiva zvijezda

Luksuzni talijanski brend tenisica Golden Goose širi asortiman, zahvaljujući rekordnim prihodima

06.04.2023 u 13:38

Bionic
Reading

Taijanski brend luksuzne obuće Golden Goose prošle godine imao je rekordne prihode i osjetan rast u popularnosti, a sada stiže novo širenje asortimana

Talijanski brend Golden Goose dugo je bio orijentiran primarno na proizvodnju i prodaju luksuznih tenisica, a sada su najavili proširenje asortimana i na prodaju drugih modela obuće.

Prošle godine zabilježili su rast od čak 30% te vjeruju kako će im upravo odluka o proširenju donijeti još veći profit i rast popularnosti.

'I dalje ćemo raditi na inovacijama u aktualnoj ponudi tenisica koje ostaju naš primaran proizvod, no uskoro planiramo lansiranja malo drugačijeg asortimana', rekao je izvršni direktor Golden Goosea Silvio Campara.

Golden Goose tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Golden Goose Promo

Prepoznatljiv logo petokrake zvjezdice proteklih godina mogli smo vidjeti i na odjeći i modnim dodacima, s posebnim naglaskom na proizvode od kože.

Zasluge za prihod koji je u 2022. godini premašio 500 milijuna dolara najviše idu zbog rasta popularnosti na američkom tržištu, a novi rast očekuju i uslijed otvaranja novih 20 trgovina u svijetu.

'Uspjeh koji smo ostvarili u prošloj godini sada želimo nadmašiti i zbog toga smo spremni na lansiranje novih proizvoda', zaključio je Campara i ostavio nas u iščekivanju novih komada ovog luksuznog talijanskog brenda.