ŠUŠKALO SE O VEZI S BRADOM PITTOM

Holivudskoj ljepotici dosta je samoće: 'Šokirali bi ste se koliko sam dostupna, netko mi samo treba prići'

05.04.2019 u 17:00

Bionic
Reading

Glumica Charlize Theron gostovala je u četvrtak u televizijskoj emisiji Entertainment Tonight, a osim o svom novom nadolazećem filmu 'Long Shot', holivudska ljepotica se dotaknula i svog privatnog života te priznala kako se, iako su se nedavno pojavile glasine, ne viđa s nikim

Zapravo, Theron se već poželjela viđati s nekim, ali je zanimaju samo oni koji su dovoljno hrabri pristupiti joj.

'Već deset godina sam samac, a nije baš da sam tako neosvojiva. Netko samo treba pokazati muda i pristupiti mi', rekla je Theron i dodala kako bi se šokirali koliko je dostupna.

Njezin kolega iz filma Seth Rogen složio se s Charlize rekavši kako je doista nevjerojatno dostupna, na što je glumica odgovorila:'To sam raščistila'.

Međutim, pitnje je koliko Charlize trenutno uopće ima vremena za izlaske, obzirom na brigu o dvoje male djece, Jackson (7) i August (3), ali i sve aktivniju glumačku karijeru.

Lijepa glumica malo se preračunala i po pitanju desetogodišnjeg samovanja, ili je zaboravila na svoju posljednju ozbiljniju vezu sa Seanom Pennom, s kojim je počela izlaziti 2013. godine da bi se sljedeće godine i zaručili. S Pennom se razišla u lipnju 2015.

Prije Penna, Charlize je bila u dugogodišnjoj ozbiljnoj vezi s glumcem Stuartom Townsendom, s kojim se upoznala na snimanju filma 'U zamci' iz 2002. godine, a s njim je prekinula 2010. godine.

Nakon što je ove godine snimila reklamu za tvrtku Breitling s Bradom Pittom i Adamom Driverom, pojavile su se galsine da Charlize izlazi s bivšim Angeline Jolie, pa čak i da je to vrhunac prikrivenog rata dviju glumica kojega su dosada vodile samo oko filmskih uloga.

Međutim, te je glasine za People opovrgnuo jedan izvor rekavši kako u njihovom odnosu nikad nije bilo romanse, pa čak da u skorije vrijeme nisu ni izašli zajedno niti su se ikad viđali.

  • +8
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia