BESPRIJEKORNO DOTJERANA

Kraljica Letizia pronašla je dostojnu zamjenu za omiljene štikle

19.06.2024 u 18:15

  • +3

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Jesus Briones/GTRES / Shutterstock Editorial /Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Poput britanske miljenice Kate Middleton, španjolska kraljica Letizia ne libi se ponoviti dobitne stajlinge

U madridskoj palači Zarzuela ove srijede svečano se obilježila 10. obljetnica proglašenja Njegovog Veličanstva kraljem, Felipea VI.

Tog povijesnog 18. lipnja prije 10 godina, Letizia je od princeze od Asturije postala kraljicom svih Španjolaca, a tu dužnost tada je prihvatila u bijeloj kreaciji madridskog dizajnera Felipea Varele. Danas, deset godina kasnije, ponovno je privukla pozornost svojim modnim odabirom.

Iz svog ormara izvukla je upečatljivi komplet vibrantne nijanse plave koji djeluje poput sjajne, fluidne haljine.

Sastavljen od asimetričnog topa i suknje s naborima, spomenuti komplet djelo je lokalnog brenda Maksu, a kraljica Letizia u njemu je premijerno ugledana u srpnju prošle godine, na dodjeli novinarskih nagrada 'Luca de Tena', 'Mariano de Cavia' & 'Mingote'.

Danas ga prati impresivnim naušnicama XL veličine, od kristala boje šampanjca i safira, s potpisom brenda Sibela, koje također nisu novost. Prvi i jedini put do sada s njima je uočena u listopadu 2022. godine, na otvaranju sezone u madridskom Teatru Real.

Otkako je pretrpjela ozljedu desnog stopala (slomila je falangu blizu središnjeg prsta), kraljica Letizia svoje omiljene štikle posljednjih tjedana zamjenila je puno udobnijim opcijama. Bijele tenisice anatomskog dizajna postale su njezinim omiljenim odabirom obuće, a nerijetko ih zamijeni trendovskim balerinkama.

Na obilježavanju 10. obljetnice suprugovog dolaska na španjolski tron, Letizia je učinila iznimku, efektan komplet začinivši podjednako upečatljivim ravnim sandalama zlatnoga sjaja.

Spomenuti model nosi naziv Almost Bare, djelo je brenda Aquazzura i još uvijek je dostupan u prodaji po cijeni od 495 eura, kao i njegove brojne druge verzije.